צ'ילה-ליים עוף מטוגן
צ'ילה-ליים עוף מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1536 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם מים חמים, גרידת ליים, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. נסו אוזני חזיר מטוגנות עם ויניגרט לימון, עוף בגריל צ'ילה-ליים, ו המבורגר עוף עם אבוקדו וצ'ילה ליים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מי מלח: בקערה גדולה מוסיפים את המים, מלח, סוכר ומיץ ליים, ערבוב להתמוסס.
מוסיפים את העוף ומקררים, מכוסים, במשך 12 שעות או לילה.
לשפשף: לקרוע את הצ 'ילי בערך לחתיכות 1 אינץ' וטוסט במחבת על חום בינוני עד ריחני, על 5 דקות.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר אותם למעבד מזון יחד עם מלח, אבקת שום גרידת סיד. דופק לאבקה גסה.
הסר את לשפשף לקערה גדולה.
הסר את העוף מן המלח יבש טפיחה.
מוסיפים עוף לשפשף ומעיל את כל החלקים היטב.
תן לנוח על השיש עד העוף מגיע לטמפרטורת החדר או עד 2 שעות.
בסיר טיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן כדי להגיע באמצע הדרך במעלה צדי הסיר, ל-350 מעלות F.
שים את הקמח, קורנפלור וקורט של מלח ופלפל בשקית נייר. בקערה גדולה להקציף את הביצים, חלב וקורט של מלח ופלפל, לפי הטעם. לדלות את העוף, חתיכה אחת בכל פעם, לשקית הנייר ולזרוק.
הסר עם מלקחיים, לטבול את הביצה לשטוף ואז להחזיר אותם שקית נייר עבור זריקה שנייה. לנער את הקמח העודף ולהוסיף את חתיכות העוף לשמן בקבוצות, וודא לשמור על טמפרטורת טיגון בסביבות 350 מעלות F. מטגנים את העוף עד חום זהוב מבושל דרך, על 10 עד 12 דקות בהתאם חתיכת העוף.
הסר את העוף לצלחת מרופדת נייר מגבת לנקז. מסדרים את העוף על מגש הגשה ומתבלים במלח, לפי הטעם, וכן שפריץ של מיץ ליים.