צ'ילה-ליים עוף מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1536 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם מים חמים, גרידת ליים, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. נסו אוזני חזיר מטוגנות עם ויניגרט לימון, עוף בגריל צ'ילה-ליים, ו המבורגר עוף עם אבוקדו וצ'ילה ליים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מי מלח: בקערה גדולה מוסיפים את המים, מלח, סוכר ומיץ ליים, ערבוב להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
מלח
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את העוף ומקררים, מכוסים, במשך 12 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
4
לשפשף: לקרוע את הצ 'ילי בערך לחתיכות 1 אינץ' וטוסט במחבת על חום בינוני עד ריחני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
טוסט
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר אותם למעבד מזון יחד עם מלח, אבקת שום גרידת סיד. דופק לאבקה גסה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
גרידת ליים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
6
הסר את לשפשף לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
הסר את העוף מן המלח יבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מלח
8
מוסיפים עוף לשפשף ומעיל את כל החלקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
לשפשף תיבול יבש
9
תן לנוח על השיש עד העוף מגיע לטמפרטורת החדר או עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
10
בסיר טיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן כדי להגיע באמצע הדרך במעלה צדי הסיר, ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
1
שים את הקמח, קורנפלור וקורט של מלח ופלפל בשקית נייר. בקערה גדולה להקציף את הביצים, חלב וקורט של מלח ופלפל, לפי הטעם. לדלות את העוף, חתיכה אחת בכל פעם, לשקית הנייר ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עמילן תירס
עוף שלם
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
הסר עם מלקחיים, לטבול את הביצה לשטוף ואז להחזיר אותם שקית נייר עבור זריקה שנייה. לנער את הקמח העודף ולהוסיף את חתיכות העוף לשמן בקבוצות, וודא לשמור על טמפרטורת טיגון בסביבות 350 מעלות F. מטגנים את העוף עד חום זהוב מבושל דרך, על 10 עד 12 דקות בהתאם חתיכת העוף.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
עוף שלם
קמח לכל מטרה
רצועת קליפת לימון
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
3
הסר את העוף לצלחת מרופדת נייר מגבת לנקז. מסדרים את העוף על מגש הגשה ומתבלים במלח, לפי הטעם, וכן שפריץ של מיץ ליים.
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות סאנגרה דה טורו קאווה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.