צ'ילה פלפל בס מפוספס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו בס מפוספס של פלפל צ'ילה. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.12 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 34 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 271 קלוריות. אם יש לכם צ'ילה של אנהיים, קליפת לימון, פנקו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה די טוב. נסו בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב רומסקו, פלפל אדום-שחור זית ושמן פטרוזיליה-שום, בס מפוספס אפוי במלח עם רוטב צ'ילה לימון עשבי תיבול (ברנזינו סוטו סייל קון סלמוריגליו), ו כל בס מפוספס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 3 המרכיבים הראשונים ו -2 כפיות שמן בשקית ניילון גדולה עם רוכסן.
מוסיפים דגים לשקית; אוטמים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מוציאים דגים מהשקית, משליכים את המרינדה.
מברישים את צ ' ילה מדגים.
מניחים חלבונים בצלחת רדודה.
שלב פנקו וקליפה בכלי רדוד אחר. טובלים דגים בחלבון ביצה; לחפור בתערובת פנקו. חזור על ההליך עם 3 הפילטים הנותרים, חלבון הביצה ותערובת הפנקו.
מפזרים פילה באופן שווה עם מלח.
מחממים 1 כף שמן שנותרה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים דגים למחבת; מטגנים 3 דקות או עד להזהבה. להפוך דגים מעל; לבשל 4 דקות או עד דגים פתיתי בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד הרצוי תואר של אלילות.