צ'ילה קולורדו פנדנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילה קולורדו פנדנגו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לך שמן סלט, מלח, בירה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו בוריטוס צ'ילה קולורדו, חזיר במרינדה בצ'ילה קולורדו, ו רוטב קולורדו תוצרת בית צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
להשליך גבעולי צ ' ילי וזרעים. יש לשטוף צ ' ילי, לשים בקערה, ולהוסיף 2 1/2 כוסות מים רותחים.
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד צ ' ילי הם רפויים, 8 עד 10 דקות.
מסננים צ ' ילי, הזמנה 3/4 כוס השריית נוזל; להשליך שארית.
במעבד מזון או בלנדר, מערבולת צ ' ילי, שמורות השריית נוזלים, בצל ושום עד מטוהרים בצורה חלקה.
יוצקים שמן למחבת 5-6 ליטר מעל חום בינוני גבוה. כאשר שמן חם, להוסיף בשר חזיר, 1 שכבה בכל פעם; מערבבים לעתים קרובות עד השחמה מכל הצדדים, 5 עד 7 דקות לכל אצווה. כמו בשר משחימים, להעביר עם כפית מחוררת לקערה. זרוק כל שומן במחבת.
להחזיר בשר ומיצים שנצברו למחבת; להוסיף תערובת צ ' ילי, כמון, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, ובירה. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום, לכסות, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 3 עד 3 1/2 שעות. אם הרוטב הוא דק יותר ממה שאתה אוהב, לחשוף ומבשלים עד מופחת עקביות הרצוי, 20 עד 30 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מערות רוג ' ר Goulart Gran Reserva קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada