צ'ילה-רוטב מנגל קפה
צ'ילה-רוטב ברביקיו קפה לוקח מסביב 1 שעה מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 347 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת סוכר טורבינדו, קפה חזק, שמן תירס ובצל. עם כפית ציון 49%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: רוטב ברביקיו צ'ילה ירוק שום, צלעות קצרות מטוגנות ברוטב צ'ילי אנצ' ו קפה, ו חזה עוף מזוגג עם רוטב מנגל קפה.
הוראות
פיצול, גזע, זרע צ ' ילי. צולים את הצ ' ילי במחבת יבשה על אש בינונית-גבוהה, הופכים ומשטחים בעזרת מרית, עד שהם ריחניים, כ -3 דקות.
מכניסים את הצ ' ילי לקערה חסינת חום, מכסים במים חמים מאוד ומניחים בצד עד שהם רכים, כ-30 דקות.
מסננים, שומרים נוזלים ספוגים, קוצצים צ ' ילי גס ומניחים בצד.
בזמן שהצ ' ילי משרים, חותכים את הבצל והשום באותה מחבת יבשה על אש בינונית עד שהבצל משחיר מעט והשום מתרכך בעור, בערך 8 דקות. מצננים, סוחטים את השום מהעור ומכניסים לבלנדר עם צ ' ילי ובצל. מחית לעיסה, הוספת נוזל השרייה לפי הצורך (כ-3/4 כוס) כדי לעזור לתערובת להתפרק.
מחממים את השמן במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את תערובת הצ ' ילה ומבשלים, תוך ערבוב, עד עבה וריחני, כ -4 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות, הקפה, הסוכר, 1 כף מלח, אורגנו, ציפורן וכמון. כוונו את האש לשמירה על רתיחה עדינה ובשלו, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה קלה, כ -15 דקות.
מערבבים חומץ ומתבלים במלח לפי הטעם.
יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache
קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. מארקס דה קסרס קאווה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![מרקוס דה קסירס קאווה]()
מרקוס דה קסירס קאווה
צבע קש חיוור התחדש על ידי בועות עדינות. זר של פירות הדר עם הערות של בריוש. מקסים ועגול בפה עם מבנה מרענן ומאוזן. גימור תוסס המדגיש את הבועות העדינות שלו.אפריטיף מרענן, קאווה זו מתחתנת היטב עם דגים ופירות ים, פסטה, אורז, מנות חריפות, מטבח אסייתי וכל סוגי הקינוחים.