צ'ילה-שפשף סטייק עם פולנטה לבנה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? צ'ילה-שפשף סטייק עם פולנטה לבנה יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח ופלפל, סטייק צלע, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח תירס הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו סטייק צ'ילי שפשף את האגף עם סלט כרוב וסבבי פולנטה, סטייק יבש שפשף, ו ספייס שפשף סטייק צלע (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת גדולה ורדודה, מעיל סטייק האגף עם שום וצ ' ילי.
טפטוף עם 2 כפות של שמן זית ולהניח בצד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות.
בסיר בינוני, להביא את ציר העוף לרתיחה מעל חום גבוה. בהדרגה להקציף פולנטה ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, לטאטא לעתים קרובות, עד פולנטה עבה כבר לא גרגירים, כ 45 דקות.
בינתיים, תדליק גריל. מתבלים את הסטייק עם מלח ופלפל וגריל על אש חמה עד להשחמה יפה מבחוץ ונדירה למחצה בתוך, כ 4 דקות לכל צד.
להעביר את הסטייק ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות.
כאשר פולנטה הוא רך, מערבבים את המסקרפונה, פרמזן ואת 2 כפות הנותרים של שמן זית. מתבלים את הפולנטה במלח ופלפל.
פרוס סטייק האגף נגד התבואה 1/4 אינץ ' עבה.
טפטוף עם חומץ בלסמי ומגישים עם פולנטה.