צ'ילי הודו חריף ועבה הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 405 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, עגבניות, פתיתי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספונקולרי של 85%. נסו שאריות תרנגול הודו? נסו את צ'ילי ההודו החריף והפינטו הקל הזה, צ'ילי הודו חריף, ו צ'ילי הודו חריף עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל, פלפל ירוק, פלפל אדום ושום בשמן חם עד שהבצל שקוף, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מפוררים הודו טחון לחתיכות קטנות ומוסיפים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מניחים כיסוי על הסיר ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שההודו מבושל וכבר לא ורוד, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מתבלים את הודו באבקת צ ' ילי, אורגנו, פפריקה, כמון, מלח מתובל, פתיתי פלפל אדום, פלפל שחור גרוס ואבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
¼ כפית אורגנו
5
מוסיפים לסיר קוביות עגבניות עם פלפלי צ 'ילי ירוקים, פולי צ' ילי אדומים, שעועית שחורה, רסק עגבניות, בירה קלה, רוטב ווסטרשייר, עשן נוזלי ומיץ עגבניות. מכסים את הסיר באופן רופף ומבשלים תערובת על רתיחה, תוך ערבוב מדי פעם, עד מעובה אבל עדיין לח, במשך כ 1 שעה. מערבבים נוזלים שמורים מקוביות עגבניות עם צ 'ילי ירוק לצ' ילי כשהוא רותח כדי למנוע ממנו להתייבש מדי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות חתוכות לקוביות עם צ ' ילי ירוק
עשן נוזלי
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
(מומלץ: סקרמנטו)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(טרידר ג'ו'ס)
Rot*el או מותג אחר עגבניות חתוכות צלויות באש עם צ'ילי (לא מרוקן)
בירה קלה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מערבבים רוטב פלפל חריף דרך הצ ' ילי. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עוד 10 דקות. מניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.
קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי הודו. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. גרמונה לה קובי קאווה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
גרמונה לה קובי קאווה
צבע צהוב קש. עוצמה טובה והגדרה על האף עם ניחוחות פרי אבן של אפרסק, שסק, תפוח ואגס. רמז לימון של קליפת לימון מספק רעננות. תווים חמאתיים ומגע עדין של מינים ודבש.היין אדיב בכניסה, בעל גוף בינוני בחיך, עם משקל טוב של פירות ומוס פריך משולב היטב. גימור מרענן וחומציות מתמשכת.ניתן ליהנות מיין זה לאורך כל הארוחה, החל מה 'אפריטיף 'ועד ל'עיכול'. גסטרונומי ורב-תכליתי.תערובת: 70% קסרל.לו, 30% מקבאו