מתכון צ'ילי טורקיה בישול איטי מוכן בערך 6 שעות אם יש לך תערובת תיבול צ'ילי, תוספות: גבינת צ' דר, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו צ'ילי טורקיה מבשל איטי, צ'ילי טורקיה הכי איטי אי פעם, ו צ'ילי טורקיה מבשל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים הראשון 4 מרכיבים במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 8 דקות או עד טורקיה מתפוררת והוא כבר לא ורוד. מערבבים בירה, ומבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם. תערובת כפית לתוך 5 1/2-qt. בישול איטי; מערבבים תירס ואת 6 החומרים הבאים עד מעורבב היטב. לכסות ולבשל על 6 שעות נמוכות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ