צ'ילי טורקיה בישול איטי חריף של ג' יי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. . זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל קאיין, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. נסו צ'ילי טורקיה הכי איטי אי פעם, צ'ילי טורקיה מבשל איטי, ו צ'ילי טורקיה מבשל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים את טורקיה הקרקע במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן. מערבבים טאקו תיבול לתוך טורקיה הקרקע עד מצופה באופן שווה.
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Segura Viudas Reserva Here Cava Brut. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.