צ'ילי הודו קל
צ'ילי טורקיה קל נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 53 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 390 קלוריות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוג אנשים מאוד אהבו את המנה האמריקאית הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ואספו רסק עגבניות, הודו טחון, פלפל גרוס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 86%, שהוא מרהיב. מתכונים דומים: צ'ילי טורקיה צ' יפוטלה מהיר וקל לבישול צ'ילי, שאריות תרנגול הודו? נסו את צ'ילי ההודו החריף והפינטו הקל הזה, ו צ'ילי הודו קל.
הוראות
מערבבים בקערה את אבקת אנצ 'ו צ' ילה, פפריקה, כמון, מלח, פלפל צ ' יפוטלה, אורגנו, אבקת קקאו, פלפל שחור, פלפל קאיין וקינמון; מניחים בצד.
מחממים את שמן הזית בסיר כבד גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הודו האדמה והשום. מבשלים ומערבבים עד שההודו כבר לא ורוד, ומפרק נתחים גדולים, 7 עד 8 דקות. מערבבים פנימה את תערובת התבלינים. מבשלים עד ריחני, 3 עד 4 דקות.
מערבבים פנימה את מחית העגבניות והמים. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים עד בשר הודו נשבר, על 1 שעה. מערבבים פנימה את השעועית, וממשיכים להתבשל עד שהטעמים מתערבבים, 20 עד 30 דקות נוספות.
יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache
קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי הודו. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות בודגאס נברן דמה קאווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![בודגאס נברן דמה קאווה]()
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.