צ'ילי האש פאפיס הוא מנת תוספת צמחונית. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, רוטב חריף, צ'ילי ממתכון "נגיסות תירס בציפוי צ'ילי", וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו האש פאפיס, האש פאפיס , ו האש פאפיס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן, בסיר עם תחתית כבדה מעל חום בינוני-גבוה, ל-360 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הבלילה לחם תירס, צ ' ילי, פטרוזיליה ואבקת אפייה עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
לחם תירס
פטרוזיליה
פלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
עבודה בקבוצות, כדי לא להעמיס את השמן, לזרוק את הבלילה על ידי ערימות כפות לתוך השמן החם. מטגנים עד חום זהוב, כ 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
5
הסר מן השמן לצלחת מרופדת בשקית נייר או מגבות נייר, כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
1
מוסיפים את כל החומרים לקערה קטנה ומערבבים עד לשלב טוב.
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. ה-Cava Mestres Reserva Brut 1312 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.