ייתכן שצ'ילי הנקניק האיטלקי של השף ג' ון הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 842 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם נקניק קל, מים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. . זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. , שהוא מוצק. נסו הלזניה של השף ג'ון, עוגת הרועים של השף ג'ון, ו מקרוני וגבינה של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים נקניק איטלקי חם, נקניק איטלקי קל, בצל, וקמצוץ מלח יחד בסיר, פירוק נקניק עם כף עץ. מבשלים עד נקניק הוא השחמה מתפורר, ואת רוב הנוזל הוא התאדה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מערבבים אנצ 'ו צ' ילה אבקה, פפריקה, כמון, פלפל שחור טחון, אבקת צ 'יפוטלה צ' ילה, ואורגנו לתוך תערובת נקניק; לטגן עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.