צ'ילי נקניק איטלקי של השף ג' ון
ייתכן שצ'ילי הנקניק האיטלקי של השף ג' ון הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 842 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם נקניק קל, מים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. . זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. , שהוא מוצק. נסו הלזניה של השף ג'ון, עוגת הרועים של השף ג'ון, ו מקרוני וגבינה של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים נקניק איטלקי חם, נקניק איטלקי קל, בצל, וקמצוץ מלח יחד בסיר, פירוק נקניק עם כף עץ. מבשלים עד נקניק הוא השחמה מתפורר, ואת רוב הנוזל הוא התאדה, על 10 דקות.
מערבבים אנצ 'ו צ' ילה אבקה, פפריקה, כמון, פלפל שחור טחון, אבקת צ 'יפוטלה צ' ילה, ואורגנו לתוך תערובת נקניק; לטגן עד ריחני, על 2 דקות.
יוצקים מים מחית עגבניות לתוך תערובת נקניק, להביא לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים על רתיחה יציבה עד הנקניק הוא רך, על 45 דקות.
מוסיפים מים לפי הצורך ומנקים כל שומן שצף למעלה.
מערבבים שעועית קנליני, פלפל אדום, ופלפל ירוק לתוך תערובת נקניק. מבשלים עד ירקות רכים, על 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.