קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

צ'ילי עוף

צ'ילי עוף
צ'ילי עוף נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. 5781 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הסופרבול יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם פתיתי פלפל, פלפלים, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון 98%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: תחרות צ'ילי שנתית 10: כניסה-צ' ילי עוף לבן בלילה, תחרות צ'ילי שנתית 9: כניסה-צ' ילי עוף לבן קייג'ון, ו תחרות צ'ילי שנתית 5: כניסה-צ' ילי עוף דרום-מערבי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים את הבצל בשמן על אש בינונית-נמוכה במשך 10 עד 15 דקות, עד לשקיפות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את הפלפלים, אבקת הצ ' ילי, הכמון, פתיתי הפלפל האדום, הקאיין והמלח. מבשלים במשך 1 דקה. מרסקים את העגבניות ביד או בקבוצות במעבד מזון המצויד בלהב פלדה (דופק 6 עד 8 פעמים).
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים לסיר עם הבזיליקום. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי, למשך 30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
משפשפים את חזה העוף בשמן זית ומניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מפזרים בנדיבות מלח ופלפל. צולים את העוף במשך 35 עד 40 דקות, עד שהוא פשוט מבושל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
תן להתקרר מעט. מפרידים את הבשר מהעצמות והעור וחותכים אותו לנתחים בגודל 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מוסיפים לצ ' ילי ומבשלים, ללא כיסוי, למשך 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
11
מגישים עם התוספות, או מקררים ומחממים בעדינות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

צ ' ילי עוף עובד ממש טוב עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. בודגאס נברן דאמה קאווה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
בודגאס נברן דאמה קאווה
בודגאס נברן דאמה קאווה
אחת מכמה קאוות וינטג ' בלבד תוצרת ספרד. דאמה הוא בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נאבר סיידן מייצרת קאוות איכותיות מאז 1901. כל הקאוות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דאמה מותססת בבקבוק (א-לה-מ ' שמפנויז) ומתיישנת בשריה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דאמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק לגוף ולנפח היין, ופרלדה, המקנה אופי מבריק ומבריק החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.