קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

צ'ילי קון קרנה

צ'ילי קון קרנה
צ'ילי קון קרנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 8 . זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. גשו לסופר וקנו רוטב חם, שום, שעועית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש באבקת הקקאו הלא ממותקת תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מוס חמאת בוטנים שוקולד בריא (ללא סוכר, דל פחמימות, עתיר חלבון, ללא גלוטן, טבעוני) כמו קינוח. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. עם כפית ציון 62%, המנה הזו מוצקה. נסו אכילה נקייה צ'ילי קון קרנה (סיר מיידי),

הוראות

1
מבשלים את הבייקון בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית עד שהוא פריך, 6 עד 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר ומניחים להתקרר, ואז מתפוררים ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
יוצקים את כל הטפטפות הבייקון למעט 1 כף מהסיר (שומרים את הטפטפות). מגבירים את האש לגובה בינוני, מוסיפים את הבקר ומבשלים, מפרקים את הבשר בכף עץ, עד להשחמה, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מעבירים לצלחת בעזרת כף מחוררת; נגב את התבנית.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
5
מחממים 1 כף מטפטפי הבייקון השמורים בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים את הבצל והפלפל ומבשלים תוך ערבוב עד לריכוך כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
7
מוסיפים את השום 1 כפית מלח ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
מלחמלח
8
מוסיפים את אבקת הצ ' ילי, הכמון, הפפריקה, האורגנו ורסק העגבניות ומבשלים תוך ערבוב עד שרסק העגבניות אדום לבנים, כ -6 דקות (מוסיפים נתז מים אם התערובת מתחילה להידבק).
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
רסק עגבניותרסק עגבניות
אורגנואורגנו
פפריקהפפריקה
כמוןכמון
מיםמים
9
מוסיפים את הבירה ומבשלים עד להפחתה כמעט מוחלטת, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בירהבירה
10
מערבבים פנימה את הבקר ואת כל המיצים מהצלחת; מוסיפים את אבקת הקקאו, העגבניות, מרק הבקר והשעועית ומביאים לרתיחה על אש נמוכה. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהצ ' ילי מתעבה מעט, בערך 1 שעה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
מרק בשרמרק בשר
עגבנייהעגבנייה
שעועיתשעועית
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
בקרבקר
11
מערבבים את הרוטב החם לצ ' ילי ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מלחמלח
12
מוסיפים מעט מרק בקר אם הצ ' ילי סמיך מדי. מצקת לתוך קערות העליון עם בייקון מתפורר, גבינה, בצל ירוק ו/או שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
מרק בשרמרק בשר
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
בצל ירוקבצל ירוק
גבינהגבינה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
13
צילום: קון פולוס

מרכיבים

6פרוסות1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בירה ענברבירה ענבר850אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית שחורה, מנוקזת ושטופהשעועית שחורה, מנוקזת ושטופה794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שזיף שלמות, מרוסקות בידעגבניות שזיף שלמות, מרוסקות ביד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף4ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1גדולפלפל ירוק, קצוץפלפל ירוק, קצוץ907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר בקר טחון צ'אקבשר בקר טחון צ'אק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כמון טחוןכמון טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק בשר דל נתרן, בתוספת יותר במידת הצורךמרק בשר דל נתרן, בתוספת יותר במידת הצורך1גדולבצל, קצוץבצל, קצוץ2(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובשאורגנו מיובש2(יכול להיות או להרחיק)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2(חוֹרֶף)אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק