קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

צ'ימיצ' אנגה אלאמו

צ'ימיצ' אנגה אלאמו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את צ'ימיצ' נגן אלאמו. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 48% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 50 גרם חלבון, 77 גרם שומן, ובסך הכל של 1166 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שמן צמחי, צנוניות, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו עוגיית אלאמו זנגוויל, צ'ימיצ' אנגה, ו צ'ימיצ' נגה עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את רוטב שמנת הכוסברה-אבוקדו: בבלנדר שלבו את הכוסברה, האבוקדו, השמנת החמוצה, מיץ הליים וקורט מלח. מערבבים עד חלקה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל, המלח, כמה טחינה של פלפל, הכמון והטימין. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהבצל רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4
מוסיפים את הבקר ושוברים אותו בעזרת כף או מרית כשהוא משחים. כשהבשר מבושל טועמים ובמידת הצורך מתבלים בקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
ממלאים את הצ 'ימיצ' נגות: מחממים את הטורטיות במיקרוגל למשך מספר שניות בלבד. בעזרת מרית גומי או גב כף מורחים רבע מהשעועית במרכז כל טורטיה, ויוצרים מלבן במידות הגסות של 6 אינץ 'על 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
מוסיפים את הבקר ישירות מעל השעועית. זה משאיר 2 סנטימטרים של טורטיה על הצדדים הקצרים של המלבן של המילוי ו 3 1/2 סנטימטרים של טורטייה בצדדים הארוכים.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
מגלגלים את הצ 'ימיצ' נגות: כשאורך מלבן המילויים אופקי אליך, השתמש בשתי הידיים כדי לקפל כל צד מעל תל הבשר. ואז קפלו את הדש הקרוב אליכם מעל הבקר, תחבו אותו בעדינות אך בחוזקה וגלגלו את הבוריטו מכם. הניחו בצד עם הצד התפר כלפי מטה והמשיכו עם השאר.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מטגנים את הצ 'ימיצ' נגות: ממלאים מחבת גדולה עם צד ישר בסנטימטר שמן ומביאים אותה ל -350 מעלות צלזיוס.כשהשמן חם, מוסיפים 2 בוריטוס בכל פעם, בצד התפר כלפי מטה, מכוונים את הטמפרטורה כדי לשמור על השמן על 350 מעלות צלזיוס. מבשלים עד להזהבה בתחתית, ואז מגלגלים ומבשלים את כל הצדדים, בערך 3 עד 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר. חזור עם השאר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
10
למעלה את הצ 'ימיצ' נגות: הפעל את הברוילר או חמם את התנור ל -500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מניחים את הצ 'ימיצ' נגות על תבנית עם נייר אפייה, בצד התפר כלפי מטה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
מערבבים בקערה את גבינות הצ 'דר והג' ק. מעל כל צ 'ימיצ' נגה באופן שווה בגבינה. מבשלים עד שהגבינה נמס, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
מעבירים כל אחד לצלחת הגשה ומעליהם באופן שווה חסה, רוטב שמנת כוסברה-אבוקדו, עגבניות, ג ' לפנוס כבוש ופרוסות צנון.
מרכיבים שתצטרך
סלסה עגבניות-צ'יפוטלהסלסה עגבניות-צ'יפוטלה
רוטב שמנתרוטב שמנת
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
14
צילום: דוד מלוש

מרכיבים

2אבוקדו, מגולענים ומועכיםאבוקדו, מגולענים ומועכים439אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית שחורה מטוגנת מחדששעועית שחורה מטוגנת מחדש4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי410-inchsטורטיות קמח 10 אינץטורטיות קמח 10 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה2ציפורןשום, מגורד על צרצור או טחון דקשום, מגורד על צרצור או טחון דק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)80 אחוז צ'אק בקר טחון רזה80 אחוז צ'אק בקר טחון רזה11 קילו קישואים,כמון טחוןכמון טחון1ראש קטןחסה קרועה, קרועהחסה קרועה, קרועה8פרוסות חלפיניו כבושיםפרוסות חלפיניו כבושים11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר2(חוֹרֶף)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן צמחי או זיתשמן צמחי או זית2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינה מגוררת פלפל ג'קגבינה מגוררת פלפל ג'ק4צנוניות, פרוסות דקצנוניות, פרוסות דק4עגבניות רומא, זרע וקצוץעגבניות רומא, זרע וקצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת צ'דר גרוסהגבינת צ'דר גרוסה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק3sprigsטימין, עלים מופשטים וקצוציםטימין, עלים מופשטים וקצוצים4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקצוץ דק Vidalia או בצל מתוק אחרקצוץ דק Vidalia או בצל מתוק אחר

יין מומלץ: ריזלינג, ורוד נוצץ, פינו נואר

מקסיקני עובד ממש טוב עם ריזלינג, רוזויט נוצץ ופינו נואר. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. מרתפי פורג ' קלאסיק ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
# 31 יין הצופה העליון 100 של 2017 פורג מרתפים' היין החשוב ביותר שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח סנקלייק. התסיסה מתרחשת עם שמרים מקומיים בחביות צרפתיות ניטרליות (65%) והשאר בנירוסטה. עם רמת בשלות זו, התסיסה נמשכה בסוף האביב על מנת לסיים את יבש העצם.חבוש, לימון, שומר ולוחלהתערבב עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.