צ'יפוטלה עוף מנגל עם תפוחי אדמה ובצל
מתכון צ'יפוטלה עוף מנגל עם תפוחי אדמה ובצל מוכן כ 1 שעה ו 5 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב ברביקיו מקורי, שום, פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בצל כבוש ברביקיו, בישול איטי מייפל צ'יפוטלה בקר ברביקיו, ו מחווני עוף בגריל עם ברביקיו - בצלים כרמלי וצ'יפוטלה סלט כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
גריל חום לחום בינוני-נמוך.
לגזור עצם אחורית מכל עוף עם מזמרה במטבח או סכין חדה. תרנגולות פתוחות בסגנון פרפר.
מערבבים רוטב ברביקיו, פלפלים ושום עד מעורבב.
מערבבים תפוחי אדמה ובצל בקערה בינונית.
להוסיף תערובת רוטב ברביקיו 1/3 כוס; לזרוק מעיל. כף על 4 גיליונות רדיד כבד חובה; לקפל לעשות 4 מנות.
תרנגולות גריל 15 דקות.; turn.
להוסיף מנות; גריל 25 עד 30 דקות. או עד תרנגולות נעשות (165F) וירקות הם פריך במכרז, מפנה מדי פעם עוף צחצוח עם תערובת ברביקיו הנותרים עבור האחרון 15 דקות.
חותכים חריצים בנייר כסף כדי לשחרר קיטור לפני פתיחת מנות.
חותכים ומגישים את אחת התרנגולות עם הירקות המבושלים. עוף שנותר מגניב, ואז לכסות ולקרר להשתמש כדי להכין ארפה עוף ברביקיו נמס עוד לילה.