קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

צ'יפוטלה עוף צלוי

צ'יפוטלה עוף צלוי
גשו לסופר וקנו את כל קמח המטרה, עוף צלוי, קמח כל המטרה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 81% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: עוף צלוי עם צ'יפוטלה, צ'יפוטלה עוף צלוי ופיצה ירקות, ו צ'יפוטלה צ' יקן ערימות טאקו קלויים.

הוראות

1
מניחים 1 חצי לימון בצל חצי לתוך חלל העוף. לסחוט נשאר לימון חצי לתוך חלל העוף.מערבבים יחד חמאה, שום, וקורנית. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות בעדינות לדחוף בין העור לבשר. (לא לגמרי לנתק את העור.) לשפשף חצי תערובת חמאה באופן שווה מתחת לעור.לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם מחרוזת; לקפל קצות הכנפיים תחת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מורחים את החצי הנותר של תערובת החמאה על פני עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מפזרים באופן שווה עם כמון טחון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כמון טחוןכמון טחון
4
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על מתלה משומן קלות במחבת קלייה רדודה משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
אופים ב 450 במשך 30 דקות.להפחית את החום ל 400, ואופים במשך 55 עד 60 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם הירך 18
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
הסר על מגש הגשה, שמירה על טפטוף במחבת. מכסים בנייר כסף, ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הוסף מרק לטפטופים שמורים במחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
לטאטא יחד תערובת טפטוף פאן, יין, וקמח בסיר קטן. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, על חום בינוני 5 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מגישים עם עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות