צ'יפוטלה צמחוני נאצ' וס
המתכון צ'יפוטלה נאצ' וס צמחוני מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל, שמנת, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוררות ללא בשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח קינמון קראמבל כקינוח. נסו נאצ'וס צמחוני עם תפוחי אדמה מתוקים צ' יפוטלה, צמחוני גיליון פאן נאצ'וס, ו צמחוני" צ'יזבורגר" נאצ'וס # BeyondMeat (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מעיל המחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים פלפל, בצל קצוץ ומתפורר; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר 1 צ 'ילה ו 1 כף רוטב מפחית; מילואים הנותרים צ' ילי ורוטב לשימוש נוסף. קוצצים צ 'ילה; מוסיפים צ' ילה, רוטב, שעועית ועגבניות למחבת. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 5 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בכוסברה. מסדרים 1 1/3 כוסות צ ' יפס על כל אחד 6 צלחות. למעלה כל מנה עם תערובת שעועית 1 כוס, 1/3 כוס חסה, על 2 1/2 כפות אבוקדו, 2 כפות בצל, 2 כפות גבינה, ו 1 כף שמנת חמוצה.