צ'יפס בטטה
המתכון צ'יפס בטטה מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. זה מנות ראשונות יש 192 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מבישול עם מישל יש 3 אוהדים. אם יש לכם תפוחי אדמה מתוקים, פלפל סדוק, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים), צ'יפס בטטה עם אגוזי מלך, סוכר חום, & רוטב צ' ילי מתוק, ו צ'יפס בטטה צ' ילי עם מטבל יוגורט קארי תאילנדי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. לנקות תפוחי אדמה מתוקים לקלף אם תרצה בכך.
חתוך לחתיכות גדולות כמו צ ' יפס סטייק.
שלב תפוחי אדמה עם שמן ותבלינים בקערה גדולה, זורק מעיל ולהפיץ תבלינים באופן שווה.
מורחים תפוחי אדמה בשכבה אחת על תבנית אפייה, ואופים עד פריכים ומבושלים, כ 30-45 דקות. בדוק צ 'יפס כל 5-10 דקות, באמצעות מרית מתכת דקה, בעדינות להרים צ' יפס ולהפוך אותם כך שהם פריך על כל הצדדים, דואג לא לקרוע את כל ציפוי פריך כאשר אתה הופך אותם.
מפזרים קצת מלח ים נוסף ברגע שהצ ' יפס יוצא מהתנור ומגישים מיד.ArFacebook
שם (חובה)דואר (לא יפורסם) (חובה)אתר קודם