קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

צ'יפס בטטה

צ'יפס בטטה
המתכון צ'יפס בטטה מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. זה מנות ראשונות יש 192 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מבישול עם מישל יש 3 אוהדים. אם יש לכם תפוחי אדמה מתוקים, פלפל סדוק, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים), צ'יפס בטטה עם אגוזי מלך, סוכר חום, & רוטב צ' ילי מתוק, ו צ'יפס בטטה צ' ילי עם מטבל יוגורט קארי תאילנדי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. לנקות תפוחי אדמה מתוקים לקלף אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
2
חתוך לחתיכות גדולות כמו צ ' יפס סטייק.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס סטייקצ ' יפס סטייק
3
שלב תפוחי אדמה עם שמן ותבלינים בקערה גדולה, זורק מעיל ולהפיץ תבלינים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
4
מורחים תפוחי אדמה בשכבה אחת על תבנית אפייה, ואופים עד פריכים ומבושלים, כ 30-45 דקות. בדוק צ 'יפס כל 5-10 דקות, באמצעות מרית מתכת דקה, בעדינות להרים צ' יפס ולהפוך אותם כך שהם פריך על כל הצדדים, דואג לא לקרוע את כל ציפוי פריך כאשר אתה הופך אותם.
מרכיבים שתצטרך
5
מפזרים קצת מלח ים נוסף ברגע שהצ ' יפס יוצא מהתנור ומגישים מיד.ArFacebook
מרכיבים שתצטרך
6
טוויטר
7
Google
8
Pinterest
9
כיס
10
דוא " ל
11
שם (חובה)דואר (לא יפורסם) (חובה)אתר קודם
12
הבא