צ'יפס בטטה בגריל
צ'יפס בטטה בגריל עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, קינמון טחון, בטטות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה בגריל, מתכון צ'יפס בטטה בגריל, ו כלבי עוף בגריל עם צ'יפס בטטה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה ומשמנים את הסורגים.
בסיר גדול מוסיפים את הבטטות ומכסים במים מומלחים קרים. מביאים אותם לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים עד שתוכלו לנקב כל תפוח אדמה בעזרת סכין קילוף ואין מעט התנגדות, בערך 25 עד 30 דקות. אל תבשלו יתר על המידה.
העבירו את הבטטות לקערה גדולה של מים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול שלהם. לאחר תפוחי אדמה הם מגניב, לנקז היטב. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לאורכם ל טריזים עבים, כ -6 טריזים לתפוח אדמה.
מכניסים את תפוחי האדמה לקערה גדולה ומצפים אותם בשמן זית.
מוסיפים את הסוכר החום, הקאיין, המלח, הפלפל, הקינמון והציפורן וזורקים לציפוי אחיד.
שים את הטריזים על הגריל שחומם מראש. מבשלים עד שהם מחוממים ומקורמלים, כ -3 עד 4 דקות לכל צד.
מגישים אותם כמו שהם, או עם צד של איולי נענע וכמון, אם רוצים.