קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

צ'יפס בטטה בגריל

צ'יפס בטטה בגריל
צ'יפס בטטה בגריל עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, קינמון טחון, בטטות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה בגריל, מתכון צ'יפס בטטה בגריל, ו כלבי עוף בגריל עם צ'יפס בטטה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה ומשמנים את הסורגים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
בסיר גדול מוסיפים את הבטטות ומכסים במים מומלחים קרים. מביאים אותם לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים עד שתוכלו לנקב כל תפוח אדמה בעזרת סכין קילוף ואין מעט התנגדות, בערך 25 עד 30 דקות. אל תבשלו יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
העבירו את הבטטות לקערה גדולה של מים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול שלהם. לאחר תפוחי אדמה הם מגניב, לנקז היטב. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לאורכם ל טריזים עבים, כ -6 טריזים לתפוח אדמה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מכניסים את תפוחי האדמה לקערה גדולה ומצפים אותם בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את הסוכר החום, הקאיין, המלח, הפלפל, הקינמון והציפורן וזורקים לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
שים את הטריזים על הגריל שחומם מראש. מבשלים עד שהם מחוממים ומקורמלים, כ -3 עד 4 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מגישים אותם כמו שהם, או עם צד של איולי נענע וכמון, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)