צ'יפס בצל וקוויאר עם קרם פרש חריף
בצל וקוויאר צ'יפס עם קרם פיקנטי Fraîche נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 735 קלוריות. אם יש לכם קרם פרש, צ'יפס, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו צ'יפס עם קרם פרש וקוויאר, תפוחי אדמה עם קרם פרש וקוויאר, ו Gaufrett תפוחי אדמה עם קוויאר וcrème Fraîche (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף חזרת לתוך frache קרם ולהוסיף מלח לפי הטעם. צ ' יל לפחות 1 שעה.
מחממים שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
תלולית כפית של בצל על כל שבב; למעלה עם מנה של קרם פרשה חזרת וכמה ביצי סלמון.
מגישים מיד (ראה עצה לעיל).