צ'יפס גבינת באפלו
המתכון צ'יפס גבינת באפלו מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם צ'יפס, פלפל טחון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צ'יפס גבינת בירה באפלו, בופאלו וצ'יפס בתנור גבינה, ו צ'יפס פונדו גבינת עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 450, קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.באמצעות קערה גדולה, להוסיף צ ' יפס קפוא טפטוף עם שמן.
מוסיפים מלח שום, אבקת קאיין ופלפל. השתמש בכף עץ כדי לערבב צ ' יפס עד מצופה היטב עם שמן ותבלינים.
מניחים צ 'יפס מתובל בשכבה אחת על תבנית אפייה ואופים במשך 20-25 דקות על מתלה באמצע, הפיכת צ' יפס בחצי הדרך thru.בעוד צ ' יפס מתבשל, השתמש בסיר קטן רוטב באפלו חום וחמאה על אש נמוכה עד חם וחמאה נמסה.
הסר צ ' יפס כאשר פריך, להפוך את התנור לצלייה גבוהה ולוודא שיש לך מתלה בעמדה הגבוהה ביותר. השארת תפוחי אדמה על המחבת, טפטוף עם רוטב באפלו ואז מפזרים גבינת צ ' דר וגבינה כחולה באופן שווה מעל
מניחים את המחבת של תפוחי אדמה תחת broiler ולצפות מקרוב עד גבינה מותכת תוסס, צריך לקחת רק על 2-3 דקות.
הסר, תן מגניב רק 2 דקות, ואז מפזרים בצל ועירית.
מגישים עם צד של רוטב החווה, וליהנות!