צ'יפס הבית של אנתוני
צ'יפס הבית של אנתוני דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 267 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך רוטב פלפל, תפוחי אדמה איידהו, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מתכונים דומים: Anthony ' s Linguine Calamari and Rimp Pomodoro-עושים קלאסיקה ממסעדה מפורסמת ביוסטון בבית, טוגנים בבית, ו צ'יפס ביתי.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד רק מכרז, על 15 דקות.
מסננים וקוצצים בגסות את תפוחי האדמה.
במחבת כבדה גדולה, עדיף ברזל יצוק, להמיס 1 כף החמאה בשמן צמחי.
מוסיף את הבצל ופלפלים אדומים וירוקים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד נבול, על 4 דקות.
מערבבים את תפוחי האדמה ולחץ לתוך שכבה אפילו במחבת. מבשלים מעל חום מתון עד השחמה וקשוח על הקרקעית, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. להפוך את תפוחי האדמה, הוספת 1 כף הנותרים חמאה למחבת כפי שאתה פונה, ומבשלים עד משחימים היטב, על 5 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל ומגישים ברוטב חריף.