קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

צ'יפס טורטייה תוצרת בית עם ממרח אבוקדו וסלסה עגבניות חרוכה

צ'יפס טורטייה תוצרת בית עם ממרח אבוקדו וסלסה עגבניות חרוכה
זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. מתכונים דומים: צ'יפס טורטייה תוצרת בית עם גוואקמולי Tomatillo, שום קלוי, Poblano, וגואקמולי פלפל אדום עם צ'יפס טורטייה תוצרת בית, ו סלסה אננס מנגו + צ'יפס טורטייה תוצרת בית.

הוראות

1
כדי להפוך את טורטיות, לחמם תנור 200c / 180c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מברשת שני הצדדים של טורטיות עם השמן, ולאחר מכן לחתוך למשולשים עם מספריים. מסדרים שכבה אחת על 1 או 2 דפי אפייה ואופים במשך 7-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
מספריים מטבחמספריים מטבח
3
הסר, מפזרים מלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
כדי להפוך את האבוקדו, חצי אבן אבוקדו, ואז כפית את הבשר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
יוצקים את מיץ הלימון ופיזור מלח, ואז למחוץ עם מחית תפוחי אדמה עד טהור אבל עדיין עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
6
מוסיפים בצל, כוסברה, צ 'ילי ודבק צ' יפוטלה. מערבבים דרך ולהניח בצד עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
משחת צ ' יפוטלהמשחת צ ' יפוטלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
עבור סלסה, מניחים את העגבניות, לחתוך בצד, בתבנית אפייה רדודה. העונה, ואת המקום מתחת לגריל עד מושחר, כ -15 דקות. בינתיים, במחבת יבשה לא מקל, להשחיר את הצ ' ילי ושום. שמור פונה להחשיך מכל הצדדים, על 10 דקות. כאשר נעשה, לקלף את השום ולמקם במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מניחים את הצ ' ילי בשקית ניילון כדי קיטור במשך כמה דקות, ולאחר מכן לקלף, deseed וגבעול.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
מוסיפים את הבשר למעבד המזון יחד עם העגבניות, הבצל, כוסברה, מיץ ליים ורסק צ ' יפוטלה. עונה ודופק עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
משחת צ ' יפוטלהמשחת צ ' יפוטלה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.