קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

צ'יפס מוקרם ומרק בצל ירוק

צ'יפס מוקרם ומרק בצל ירוק
המתכון צ'יפס שמנת ומרק בצל ירוק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 35 דקות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 971 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו לימון, חמאה, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: בצל ירוק-מרק פטריות, טבילה בצל ירוק, ו מרק בצל ירוק פטריות.

הוראות

1
הגדר את התנור כדי לצלות עם מתלה להגדיר כ 4 אינץ ' ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לקלף את ההתלהבות מן הלימון ברצועות ארוכות, הימנעות מדופן לבן.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
3
מניחים את גרידת לימון, גבעולים רוזמרין ושמן בסיר קטן על חום נמוך בינוני וחום עד השמן פשוט מגיע לרתיחה, על 10 דקות. כבה את החום ולאפשר לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את המרק.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
רוזמריןרוזמרין
מרקמרק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
ממיסים את החמאה על אש בינונית בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את החלקים הלבנים והירוקים של הבצל הירוק (כ 1/2 כוס) ואת השום. מבשלים עד מתרכך, ערבוב כל הזמן, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שוםשום
6
מוסיפים את מרק העוף, 2 כוסות מים וצ ' יפס, מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית לרתיחה. מבשלים חשפו עד תפוחי האדמה לרכך ולהתחיל להתפרק במרק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
צ ' יפסצ ' יפס
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
7
בינתיים, מסננים את רצועות רוזמרין ולימון מן השמן. מיץ לימון להקציף לתוך שמן מתוח. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוזמריןרוזמרין
מיץמיץ
לימוןלימון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
מברשת חלק השמן על בגט חצוי, במקום על תבנית אפייה צלייה עד חום זהוב קלות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
לאחר תפוחי האדמה מתרככים לחלוטין, להשתמש בבלנדר טבילה כדי לרענן את המרק עד חלקה לחלוטין. מתבלים במלח נוסף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלחמלח
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
10
כדי להגיש, מצקת את המרק לקערות. למעלה עם מנה של שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
11
טפטוף עם כמה שמן רוזמרין לימון הנותרים ומקשטים עם בצל ירוק כהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שמן לימוןשמן לימון
רוזמריןרוזמרין
12
חותכים את באגט לחתיכות קטנות יותר ומגישים לצד המרק.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
מרקמרק