צ'יפס פריקו וסופרסטה
צ'יפס פריקו ו Soppressata נטול גלוטן,, דל פחמימות, ומספק כ 12 מנות. במנה עיקרית זו יש 271 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת asiago, תבלינים אופציונליים: שומשום, soppressata, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט שרימפס ואבוקדו עם שבבי פריקו, פיצה סופרסטה, ו פיצות סופרסטה.
הוראות
קו 2 גליונות אפייה גדולים עם קלף או נייר שעווה.
חותכים 4 גיליונות נוספים של קלף כדי להתאים את דפי האפייה. סדר חצי פרוסות soppressata בשכבה אחת על 2 דפי אפייה. מכסים עם גיליון אחר של קלף ואת החצי הנותר של פרוסות soppressata, ואז שכבה סופית של קלף.
אופים את soppressata במשך 20 דקות, או עד הפרוסות רוחשות ורוב השומן כבר שניתנו.
להעביר את פרוסות soppressata מגבות נייר כתמים את צמרות, ולאחר מכן להעביר אותם צלחת כדי להתקרר פריך.
מפזרים 6 כפות בגודל ערימות של הגבינה במחבת nonstick גדולה. מעל כל תלולית עם קמצוץ של התבלינים, אם משתמשים. מבשלים את שבבי פריקו על חום גבוה בינוני עד הגבינה תחרה מעט להגדיר. באמצעות מרית מתכת דקה, גמישה, לשחרר ולהפוך כל פריקו ומבשלים 1 דקה יותר, או עד פריך וזהב.
להעביר את שבבי פריקו מגבות נייר כדי לנקז, ולאחר מכן להעביר צלחת כדי להתקרר פריך. מחק את המחבת וחזור עם שאר הגבינה והתבלינים.
מגישים את שבבי פריקו וsoppressata בקערה גדולה.
הפוך קדימה: שבבי פריקו ו soppressata ניתן לאחסן במיכל אטום עבור 1 יום.
המלצת יין: יין מבעבע פריך, כגון ה-Green Point Brut מאוסטרליה או ה-Zardetto Prosecco di Conegliano Brut מאיטליה, היה נוגד את המלחות והתבלינים של הגבינה והנקניק.