קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

צ'יפס פריקו וסופרסטה

צ'יפס פריקו וסופרסטה
צ'יפס פריקו ו Soppressata נטול גלוטן,, דל פחמימות, ומספק כ 12 מנות. במנה עיקרית זו יש 271 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת asiago, תבלינים אופציונליים: שומשום, soppressata, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט שרימפס ואבוקדו עם שבבי פריקו, פיצה סופרסטה, ו פיצות סופרסטה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
קו 2 גליונות אפייה גדולים עם קלף או נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
חותכים 4 גיליונות נוספים של קלף כדי להתאים את דפי האפייה. סדר חצי פרוסות soppressata בשכבה אחת על 2 דפי אפייה. מכסים עם גיליון אחר של קלף ואת החצי הנותר של פרוסות soppressata, ואז שכבה סופית של קלף.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים את soppressata במשך 20 דקות, או עד הפרוסות רוחשות ורוב השומן כבר שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להעביר את פרוסות soppressata מגבות נייר כתמים את צמרות, ולאחר מכן להעביר אותם צלחת כדי להתקרר פריך.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מפזרים 6 כפות בגודל ערימות של הגבינה במחבת nonstick גדולה. מעל כל תלולית עם קמצוץ של התבלינים, אם משתמשים. מבשלים את שבבי פריקו על חום גבוה בינוני עד הגבינה תחרה מעט להגדיר. באמצעות מרית מתכת דקה, גמישה, לשחרר ולהפוך כל פריקו ומבשלים 1 דקה יותר, או עד פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
להעביר את שבבי פריקו מגבות נייר כדי לנקז, ולאחר מכן להעביר צלחת כדי להתקרר פריך. מחק את המחבת וחזור עם שאר הגבינה והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מגישים את שבבי פריקו וsoppressata בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
הפוך קדימה: שבבי פריקו ו soppressata ניתן לאחסן במיכל אטום עבור 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
10
המלצת יין: יין מבעבע פריך, כגון ה-Green Point Brut מאוסטרליה או ה-Zardetto Prosecco di Conegliano Brut מאיטליה, היה נוגד את המלחות והתבלינים של הגבינה והנקניק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסקו.פרוסקו.
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)