צ'יפס שעועית ירוקה עם מיונז חריף
צריך מנה צמחונית בצד? צ'יפס שעועית ירוקה עם מיונז חריף יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חלב חמאה, צ'יפוטלה צ' ילה, שמן קנולה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: צ'יפס שעועית ירוקה חריף, צ'יפס שעועית ירוקה Asiago אפוי + עגבניות מתובלות-קטשופ בזיליקום, ו שעועית שחורה טאקו Fritters עם מיונז חריף.
הוראות
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני עד שהוא מגיע 375 על מדחום ומטגנים עמוק. להפחית את החום לנמוך אם זה נהיה חם מדי.
בינתיים, לשלב מיונז צ ' יפוטלה בקערה קטנה; להפריש.
מערבבים 1/2 כוס קמח, קמח תירס, מלח ופלפל בקערה בינונית. שים נשאר 1/2 כוס קמח בקערה שנייה חלב בקערה שלישית.
עבודה עם כ 10 שעועית בכל פעם, שעועית אבק עם קמח, לטבול בחמאה, ואז לדלות בתערובת קמח תירס, לשבור גושים בנפרד לפי הצורך.
בזהירות לזרוק שעועית לתוך שמן חם, פונה לשמור אותם מלהידבק. מטגנים שעועית עד חום זהוב, כ 3 דקות, הגדלת או הפחתת חום לפי הצורך כדי לשמור על שמן ב 35
באמצעות כף מחוררת, להעביר שעועית למגש מרופד מגבות נייר.
מגישים עם מיונז חריף בצד.