קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

צבי בייקון מצופים שוקולד

צבי בייקון מצופים שוקולד
צבי בייקון מצופים שוקולד נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר מגורען, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו צבי ים מצופים בשוקולד, צבי ים מעושנים מצופה שוקולד מלח, ו בייקון מצופה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325ºF.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים פקאנים בשכבה זוגית על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים עד הפקאן הם ריחני קלוי, ערבוב מדי פעם, על 6 או 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר פקאן מהתנור ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מטגנים בייקון במחבת גדולה עד פריך מאוד, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להעביר בייקון לצלחת מרופדת במגבת נייר ולתת מגניב. כאשר בייקון הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל רצועה לשישה חתיכות עם מזמרה במטבח. שים חתיכות בייקון בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. סדר פקאנים באשכולות בצורת כוכב של חמישה. אתה צריך מספיק חצאי פקאן שלמים כדי להפוך את אשכולות 30. (אם לא, אתה יכול לסדר חתיכות שבורות לערימות קטנות. הם לא ייראו כמו צבים, אבל הם עדיין יהיו טעימים.) להניח סדינים אפייה בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
בסיר קטן, לשלב שמנת כבדה, חמאה, ותמצית וניל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז מיד להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
בסיר בינוני, לשלב סוכר, סירופ תירס, ו 1/4 כוס מים. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. להפחית את החום לתערובת סוכר מבשלים ומבשלים, מבלי לערבב אבל מסתחרר מחבת מדי פעם, עד שהוא מתחיל להפוך זהב ענבר בצבע, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
להפחית את החום בינוני נמוך. בזהירות רבה, יוצקים תערובת שמנת חמה לתערובת סוכר. זה יהיה בועה בפראות. מערבבים עד בשילוב. קליפ מדחום ממתקים לצד פאן ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה 248ºF (שלב כדור חברה), 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר מחבת מחום ולאפשר קרמל להתקרר מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
באמצעות כף מרק, לזרוק ערימות של קרמל למרכז של כל אשכול פקאן. מעל כל אחד עם חתיכה אחת של בייקון, הקשה בעדינות לדבוק. (אם קרמל הופך נוקשה מדי לעבוד עם, לחמם בעדינות על אש נמוכה.) להגדיר צבים בצד להתקרר, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
13
מחממים שני שלישים של שבבי שוקולד בקערה חסינת חום להגדיר מעל פאן של מים רותחים עד מומס ו מדחום ממתקים רושם 110ºF-115ºF.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הסר קערה מן פאן ולאפשר שוקולד להתקרר עד מדחום רושם 95ºF-100ºf. מערבבים בשליש הנותרים של שוקולד צ ' יפס עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
באמצעות כף מרק, העליון כל צב עם כפית של שוקולד נמס, החלקה כדי לכסות בייקון לחלוטין. שימו צבים בצד עד שהשוקולד יתקשה. צבים יישארו עד שבועיים, מאוחסנים בין גיליונות נייר שעווה במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'