צבי בייקון מצופים שוקולד
צבי בייקון מצופים שוקולד נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר מגורען, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו צבי ים מצופים בשוקולד, צבי ים מעושנים מצופה שוקולד מלח, ו בייקון מצופה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים פקאנים בשכבה זוגית על תבנית אפייה.
אופים עד הפקאן הם ריחני קלוי, ערבוב מדי פעם, על 6 או 7 דקות.
הסר פקאן מהתנור ולתת מגניב.
מטגנים בייקון במחבת גדולה עד פריך מאוד, על 8 דקות.
להעביר בייקון לצלחת מרופדת במגבת נייר ולתת מגניב. כאשר בייקון הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל רצועה לשישה חתיכות עם מזמרה במטבח. שים חתיכות בייקון בצד.
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. סדר פקאנים באשכולות בצורת כוכב של חמישה. אתה צריך מספיק חצאי פקאן שלמים כדי להפוך את אשכולות 30. (אם לא, אתה יכול לסדר חתיכות שבורות לערימות קטנות. הם לא ייראו כמו צבים, אבל הם עדיין יהיו טעימים.) להניח סדינים אפייה בצד.
בסיר קטן, לשלב שמנת כבדה, חמאה, ותמצית וניל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז מיד להסיר מן החום.
בסיר בינוני, לשלב סוכר, סירופ תירס, ו 1/4 כוס מים. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. להפחית את החום לתערובת סוכר מבשלים ומבשלים, מבלי לערבב אבל מסתחרר מחבת מדי פעם, עד שהוא מתחיל להפוך זהב ענבר בצבע, על 6 עד 8 דקות.
להפחית את החום בינוני נמוך. בזהירות רבה, יוצקים תערובת שמנת חמה לתערובת סוכר. זה יהיה בועה בפראות. מערבבים עד בשילוב. קליפ מדחום ממתקים לצד פאן ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה 248ºF (שלב כדור חברה), 10 עד 15 דקות.
הסר מחבת מחום ולאפשר קרמל להתקרר מעט, על 5 דקות.
באמצעות כף מרק, לזרוק ערימות של קרמל למרכז של כל אשכול פקאן. מעל כל אחד עם חתיכה אחת של בייקון, הקשה בעדינות לדבוק. (אם קרמל הופך נוקשה מדי לעבוד עם, לחמם בעדינות על אש נמוכה.) להגדיר צבים בצד להתקרר, 45 דקות עד 1 שעה.
מחממים שני שלישים של שבבי שוקולד בקערה חסינת חום להגדיר מעל פאן של מים רותחים עד מומס ו מדחום ממתקים רושם 110ºF-115ºF.
הסר קערה מן פאן ולאפשר שוקולד להתקרר עד מדחום רושם 95ºF-100ºf. מערבבים בשליש הנותרים של שוקולד צ ' יפס עד מומס.
באמצעות כף מרק, העליון כל צב עם כפית של שוקולד נמס, החלקה כדי לכסות בייקון לחלוטין. שימו צבים בצד עד שהשוקולד יתקשה. צבים יישארו עד שבועיים, מאוחסנים בין גיליונות נייר שעווה במיכל אטום בטמפרטורת החדר.