צבי טקסס
צבי טקסס דורש בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 588 קלוריות, 72 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש בידכם אורגנו מקסיקני, פלפלי צ'ילה, קמח ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 84%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), חזה מעושן, ספייס שפשף, בסגנון טקסס על טוסט טקסס, ו בשר צבי.
הוראות
מתבלים קלות את סטייקי הצבי ב-1/2 כפית מלח התיבול של פאפא (ראה להלן).
חותכים את הסטייקים לחתיכות בגודל ביס.
מערבבים את הקמח עם 1 כפית מלח פאפא; שומרים 1 כף מתערובת הקמח ומניחים בצד. זורקים את הבשר הקוביות בקמח המתובל.
מחממים את השמן בסיר הלחץ או במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את קוביות הבשר בקבוצות ומבשלים עד להשחמה עשירה מכל הצדדים.
מוציאים את הבשר ומניחים בצד.
מנמיכים את האש לבינונית, ומערבבים את כף הקמח המתובל השמורה ואת הכמון הטחון לתוך טפטופי התבנית. מבשלים ומערבבים עד שהקמח איבד את ריחו הגולמי ומשחים קלות, כ -5 דקות.
מוסיפים את הבצל הפרוס ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות.
מחזירים את הבשר לתבנית, יחד עם קוביות מרק הבקר, האורגנו המקסיקני, עלה הדפנה ופלפלי הצ ' ילי (מסירים את הגבעולים, אך משאירים אותם שלמים).
יוצקים את המים ואוטמים את סיר הלחץ, הופכים את החום לגבוה.
להביא את לחץ עד גבוהה ולהפחית את חום כדי לשמור על לחץ. מבשלים בלחץ גבוה במשך 15 דקות. כבה את האש ותן ללחץ לרדת באופן טבעי.
מוציאים את פלפלי הצ ' ילי ועלה הדפנה; סוחטים את העיסה מהפלפלים, מחזירים את העיסה לתבנית ומשליכים את הקליפות ועלה הדפנה. טועמים ומתאימים את התבלינים.