קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

צבי טקסס

צבי טקסס
צבי טקסס דורש בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 588 קלוריות, 72 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש בידכם אורגנו מקסיקני, פלפלי צ'ילה, קמח ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 84%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), חזה מעושן, ספייס שפשף, בסגנון טקסס על טוסט טקסס, ו בשר צבי.

הוראות

1
מתבלים קלות את סטייקי הצבי ב-1/2 כפית מלח התיבול של פאפא (ראה להלן).
מרכיבים שתצטרך
מלח מתובלמלח מתובל
סטייק בשר צביסטייק בשר צבי
2
חותכים את הסטייקים לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
3
מערבבים את הקמח עם 1 כפית מלח פאפא; שומרים 1 כף מתערובת הקמח ומניחים בצד. זורקים את הבשר הקוביות בקמח המתובל.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בשרבשר
מלחמלח
4
מחממים את השמן בסיר הלחץ או במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
מחבתמחבת
5
מוסיפים את קוביות הבשר בקבוצות ומבשלים עד להשחמה עשירה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
6
מוציאים את הבשר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
7
מנמיכים את האש לבינונית, ומערבבים את כף הקמח המתובל השמורה ואת הכמון הטחון לתוך טפטופי התבנית. מבשלים ומערבבים עד שהקמח איבד את ריחו הגולמי ומשחים קלות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
כמון טחוןכמון טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הבצל הפרוס ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
9
מחזירים את הבשר לתבנית, יחד עם קוביות מרק הבקר, האורגנו המקסיקני, עלה הדפנה ופלפלי הצ ' ילי (מסירים את הגבעולים, אך משאירים אותם שלמים).
מרכיבים שתצטרך
קוביית בשרקוביית בשר
אורגנו מקסיקניאורגנו מקסיקני
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
עלי דפנהעלי דפנה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
יוצקים את המים ואוטמים את סיר הלחץ, הופכים את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
11
להביא את לחץ עד גבוהה ולהפחית את חום כדי לשמור על לחץ. מבשלים בלחץ גבוה במשך 15 דקות. כבה את האש ותן ללחץ לרדת באופן טבעי.
12
הסר את המכסה.
13
מוציאים את פלפלי הצ ' ילי ועלה הדפנה; סוחטים את העיסה מהפלפלים, מחזירים את העיסה לתבנית ומשליכים את הקליפות ועלה הדפנה. טועמים ומתאימים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
תיבולתיבול
עלי דפנהעלי דפנה
פלפליםפלפלים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת