צבע אפרסק
אפרסק Curd יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 101 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . אם יש לכם חמאה, מי ורדים, ביצים ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו קרם אפרסק טבעוני, ענני מרנג עם קרם אפרסק, ו קרם אפרסק בריא (ללא שומן, ללא סוכר & טבעוני!) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חצאי אפרסק בבלנדר עד חלקה; להעביר לקערה גדולה.
מקציפים סוכר, ביצים, חלמונים, מיץ לימון ומי ורדים לתוך מחית אפרסק עד incorporated.
ממיסים חמאה בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים; מערבבים תערובת אפרסק לתוך חמאה מומסת, ערבוב כל הזמן, עד קרד מעובה, 5 עד 10 דקות.
לעקר צנצנות ועפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז קרם אפרסק לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה וצנצנות נמוכות יותר לתוך המים הרותחים באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 דקות.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). אחסן באזור חשוך וקריר.