צדפה-עוגת אורז פראית בקרום אגוזי לוז
והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. אם $2.04 למנה נופל בתקציב שלך, פשטידת אורז בר צדפה בקרום אגוזי לוז יכול להיות מצוין pescatarian מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה, קצרת, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אפתה ירקות בקיש פטה עם קרום אורז בר, צדפות וסלט תפוחים עם רוטב אגוזי לוז, ו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה (מתכונים דומים).
הוראות
Pulse הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון 3 או 4 פעמים או עד בשילוב.
מוסיפים חמאה וקיצור, דופק 5 או 6 פעמים או עד מתפורר. עם ריצת המעבד, להוסיף בהדרגה 5 כפות מים, ולעבד עד הבצק יוצר כדור ומפריד בין הצדדים של קערה, הוספת מים נוספים במידת הצורך. כיסוי וצינה.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות ושאלות; מטגנים 5 דקות או עד פטריות מכרז.
הסר תערובת פטריות ממחבת; להפריש.
להוסיף צדפות למחבת; לטחון 3 דקות.
הסר עם כפית מחוררת; להפריש.
להקציף יחד קורנפלור ויין בקערה.
מערבבים תערובת קורנפלור, שמנת וגבינה במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים 3 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
הסר מהחום, ומערבבים בתערובת פטריות, צדפות, אורז, ושאר החומרים. להפריש ולשמור חם.
מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח קל, לגלגל כל חצי עד 1/8 אינץ ' עובי.
מניחים חצי בצק בתחתית תבשיל קדרה משומן קלות 2 ליטר. תערובת צדפות כפית מעל הקרום.
מניחים את החצי השני של הבצק מעל מילוי, צובט לאטום את הקצוות.
חותכים חריצים בחלק העליון של הקרום עם סכין.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד הקרום הוא השחמה קלות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
הערה יין: האם אני יכול לשייך משהו אבל ריזלינג? עם המתיקות של אגוזי לוז, הצדפות, והרוטב, הייתי הראש ישר לבקבוק מגרמניה באזור מוזל. משהו כמו פריץ Haag Brauneberger Juffer-Sonnenuhr Riesling Kabinett 2001 ($27). -- סטיבן גדס
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.