קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות אורגאנאטה

צדפות אורגאנאטה
אורגנטה צדפות דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 52 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קורטוב של מלח שולחן, אורגנו, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: צדפות אורגאנאטה, צדפות אורגאנאטה, ו צדפות אורגאנאטה.

הוראות

1
צדפות Shuck, ולהשליך פגזים העליון. שחרר בשר מהקליפה התחתונה, ולסדר צדפות בקונכיות על מחבת ג ' לי רול.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
3
מערבבים פירורי לחם ואת 6 המרכיבים הבאים בקערה קטנה. לאט מוסיפים שמן זית, משליכים במזלג עד מעורבב היטב (תערובת פירור צריך להיות לח אבל לא רטוב).
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
כפית 1/2 תערובת פירור על כל צדפה. מטגנים 5 עד 10 דקות או עד פירורים הם חום קל צדפות רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
5
מגישים חמים.
6
צדפות טריות: בעת רכישת צדפות, לבחור פגזים כי הם clamped בחוזקה לסגור. אם הקליפה נעה בקלות, הצדפה היא כנראה מת ולא בטוח לאכול. לאחסן צדפות בקערה פתוחה במקרר, ולהשתמש בהם בהקדם האפשרי. אין לאחסן צדפות בשקית ניילון אטומה או על קרח כי הם ימותו. כדי shuck (פתוח) צדפות, למקם אותם במקפיא במשך 15 עד 30 דקות. לאחר הקפאת הצדפות לזמן קצר, לתת להם לעמוד בטמפרטורת החדר כמה דקות כדי להירגע. עבודה מעל קערה או כיור, להחזיק את הצדפה בצורה מאובטחת ביד אחת, ולהכניס סכין צדפה לתוך פתיחת הקליפה בין החצאים העליונים והתחתונים. אולי אתה רוצה להגן על היד שלך עם מגבת. אם אין לך סכין צדפה, אתה יכול להשתמש בסכין דק, קצר, משעמם. לעולם אל תשתמש בסכין מטבח חדה. באמצעות הלהב של הסכין, לחתוך את שריר הציר, ולפתוח את הקליפה. בזהירות להחליק את הסכין בין הצדפה ואת הקליפה כדי לנתק את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.