צדפות אורגאנאטה
אורגנטה צדפות דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 52 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קורטוב של מלח שולחן, אורגנו, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: צדפות אורגאנאטה, צדפות אורגאנאטה, ו צדפות אורגאנאטה.
הוראות
צדפות Shuck, ולהשליך פגזים העליון. שחרר בשר מהקליפה התחתונה, ולסדר צדפות בקונכיות על מחבת ג ' לי רול.
מערבבים פירורי לחם ואת 6 המרכיבים הבאים בקערה קטנה. לאט מוסיפים שמן זית, משליכים במזלג עד מעורבב היטב (תערובת פירור צריך להיות לח אבל לא רטוב).
כפית 1/2 תערובת פירור על כל צדפה. מטגנים 5 עד 10 דקות או עד פירורים הם חום קל צדפות רק מבושל דרך.
צדפות טריות: בעת רכישת צדפות, לבחור פגזים כי הם clamped בחוזקה לסגור. אם הקליפה נעה בקלות, הצדפה היא כנראה מת ולא בטוח לאכול. לאחסן צדפות בקערה פתוחה במקרר, ולהשתמש בהם בהקדם האפשרי. אין לאחסן צדפות בשקית ניילון אטומה או על קרח כי הם ימותו. כדי shuck (פתוח) צדפות, למקם אותם במקפיא במשך 15 עד 30 דקות. לאחר הקפאת הצדפות לזמן קצר, לתת להם לעמוד בטמפרטורת החדר כמה דקות כדי להירגע. עבודה מעל קערה או כיור, להחזיק את הצדפה בצורה מאובטחת ביד אחת, ולהכניס סכין צדפה לתוך פתיחת הקליפה בין החצאים העליונים והתחתונים. אולי אתה רוצה להגן על היד שלך עם מגבת. אם אין לך סכין צדפה, אתה יכול להשתמש בסכין דק, קצר, משעמם. לעולם אל תשתמש בסכין מטבח חדה. באמצעות הלהב של הסכין, לחתוך את שריר הציר, ולפתוח את הקליפה. בזהירות להחליק את הסכין בין הצדפה ואת הקליפה כדי לנתק את הבשר.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.