אורגנטה צדפות דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 52 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קורטוב של מלח שולחן, אורגנו, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: צדפות אורגאנאטה, צדפות אורגאנאטה, ו צדפות אורגאנאטה.
הוראות
1
צדפות Shuck, ולהשליך פגזים העליון. שחרר בשר מהקליפה התחתונה, ולסדר צדפות בקונכיות על מחבת ג ' לי רול.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
מים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
מערבבים פירורי לחם ואת 6 המרכיבים הבאים בקערה קטנה. לאט מוסיפים שמן זית, משליכים במזלג עד מעורבב היטב (תערובת פירור צריך להיות לח אבל לא רטוב).
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
כפית 1/2 תערובת פירור על כל צדפה. מטגנים 5 עד 10 דקות או עד פירורים הם חום קל צדפות רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
5
מגישים חמים.
6
צדפות טריות: בעת רכישת צדפות, לבחור פגזים כי הם clamped בחוזקה לסגור. אם הקליפה נעה בקלות, הצדפה היא כנראה מת ולא בטוח לאכול. לאחסן צדפות בקערה פתוחה במקרר, ולהשתמש בהם בהקדם האפשרי. אין לאחסן צדפות בשקית ניילון אטומה או על קרח כי הם ימותו. כדי shuck (פתוח) צדפות, למקם אותם במקפיא במשך 15 עד 30 דקות. לאחר הקפאת הצדפות לזמן קצר, לתת להם לעמוד בטמפרטורת החדר כמה דקות כדי להירגע. עבודה מעל קערה או כיור, להחזיק את הצדפה בצורה מאובטחת ביד אחת, ולהכניס סכין צדפה לתוך פתיחת הקליפה בין החצאים העליונים והתחתונים. אולי אתה רוצה להגן על היד שלך עם מגבת. אם אין לך סכין צדפה, אתה יכול להשתמש בסכין דק, קצר, משעמם. לעולם אל תשתמש בסכין מטבח חדה. באמצעות הלהב של הסכין, לחתוך את שריר הציר, ולפתוח את הקליפה. בזהירות להחליק את הסכין בין הצדפה ואת הקליפה כדי לנתק את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מים כדי לאפשר
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.