קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

צדפות בגריל ופטוצ'יני ברוטב חמאת אפונה אנגלי

צדפות בגריל ופטוצ'יני ברוטב חמאת אפונה אנגלי
צדפות בגריל ו פטוצ'יני עם רוטב חמאת אפונה אנגלית עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך יין, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב עגבניות פטוצ'יני חמוציות עם שרימפס וצדפות, צדפות ברוטב חמאת לימון, ו עוף בגריל עם פטוצ'יני ברוטב בזיליקום קרמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן אמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
2
שים את האפונה לתוך מחבת רוטב בינוני לכסות עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים על 2 כפיות מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים עד רך אבל עדיין ירוק בהיר, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מסננים את האפונה ולצלול אותם לאמבט הקרח כדי להפסיק לבשל. מתח. מחית את האפונה באמצעות טחנת מזון או מעבד מזון, ייתכן שיהיה עליך להוסיף כפית או מים או משהו כזה. אתה רוצה עקביות כי הוא לא דביק ולא מימי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מערבבים את השאלוט והיין במחבת רוטב לא תגובתי בינונית מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 2 כפות. מנמיכים את החום בהדרגה להקציף 1-כוס של החמאה, אחד או שניים חתיכות בכל פעם. כאשר החמאה שולבה, להסיר את הרוטב מהחום. מסננים את רוטב החמאה ומשליכים את המוצקים. החזר את הרוטב לסיר. לגרד את פירה אפונה לתוך הסיר עם רוטב חמאה ולהוסיף חצי מנטה טחון, ערבוב עד משולב באופן מלא. לכסות ולהניח בצד.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את הפטוצ ' יני ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.בעוד הפסטה מבשלת גריל הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מחממים את המנגל או מחבת הגריל לגובה בינוני. לזרוק את הצדפות עם 2 כפות שמן זית בקערה קטנה עד שהם מצופים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הנח את הצדפות על הסורגים של הגריל או מחבת הגריל. הם צריכים לרחוש. אל תצטופפו בצדפות, לעבוד בקבוצות במידת הצורך. גריל אותם בצד אחד עד הצדפות לפתח סימני גריל חום זהוב, על 1 עד 2 דקות. ואז להפוך אותם פעם אחת ולהמשיך לבשל עוד דקה בערך יותר. הם בקושי מבושלים ונדירים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
הסר מן הגריל ולאפשר להם לנוח בזמן שאתה מסיים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
מסננים את הפסטה במהירות להעביר אותו לקערה גדולה. אפשר כמות קטנה של מי בישול לבוא.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מוסיף את קורנית טחון, נשאר מנטה וחמאה שנותרה. לזרוק well.To מגישים בעדינות לחמם את רוטב האפונה על אש נמוכה ולאחר מכן כפית כמות קטנה של על 6 צלחות מחוממות או קערות רדודות. מערבלים חלק מהפסטה לצורה קומפקטית ומניחים אותה ליד הרוטב. למעלה עם 2 צדפות לצלחת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך