צדפות בגריל ופטוצ'יני ברוטב חמאת אפונה אנגלי
צדפות בגריל ו פטוצ'יני עם רוטב חמאת אפונה אנגלית עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך יין, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב עגבניות פטוצ'יני חמוציות עם שרימפס וצדפות, צדפות ברוטב חמאת לימון, ו עוף בגריל עם פטוצ'יני ברוטב בזיליקום קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את האפונה לתוך מחבת רוטב בינוני לכסות עם מים קרים.
מוסיפים על 2 כפיות מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים עד רך אבל עדיין ירוק בהיר, על 6 דקות.
מסננים את האפונה ולצלול אותם לאמבט הקרח כדי להפסיק לבשל. מתח. מחית את האפונה באמצעות טחנת מזון או מעבד מזון, ייתכן שיהיה עליך להוסיף כפית או מים או משהו כזה. אתה רוצה עקביות כי הוא לא דביק ולא מימי. תניח בצד.
מערבבים את השאלוט והיין במחבת רוטב לא תגובתי בינונית מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 2 כפות. מנמיכים את החום בהדרגה להקציף 1-כוס של החמאה, אחד או שניים חתיכות בכל פעם. כאשר החמאה שולבה, להסיר את הרוטב מהחום. מסננים את רוטב החמאה ומשליכים את המוצקים. החזר את הרוטב לסיר. לגרד את פירה אפונה לתוך הסיר עם רוטב חמאה ולהוסיף חצי מנטה טחון, ערבוב עד משולב באופן מלא. לכסות ולהניח בצד.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הפטוצ ' יני ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.בעוד הפסטה מבשלת גריל הצדפות.
מחממים את המנגל או מחבת הגריל לגובה בינוני. לזרוק את הצדפות עם 2 כפות שמן זית בקערה קטנה עד שהם מצופים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
הנח את הצדפות על הסורגים של הגריל או מחבת הגריל. הם צריכים לרחוש. אל תצטופפו בצדפות, לעבוד בקבוצות במידת הצורך. גריל אותם בצד אחד עד הצדפות לפתח סימני גריל חום זהוב, על 1 עד 2 דקות. ואז להפוך אותם פעם אחת ולהמשיך לבשל עוד דקה בערך יותר. הם בקושי מבושלים ונדירים.
הסר מן הגריל ולאפשר להם לנוח בזמן שאתה מסיים את הפסטה.
מסננים את הפסטה במהירות להעביר אותו לקערה גדולה. אפשר כמות קטנה של מי בישול לבוא.
מוסיף את קורנית טחון, נשאר מנטה וחמאה שנותרה. לזרוק well.To מגישים בעדינות לחמם את רוטב האפונה על אש נמוכה ולאחר מכן כפית כמות קטנה של על 6 צלחות מחוממות או קערות רדודות. מערבלים חלק מהפסטה לצורה קומפקטית ומניחים אותה ליד הרוטב. למעלה עם 2 צדפות לצלחת ומגישים.