קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

צדפות בגריל ופטוצ'יני ברוטב חמאת אפונה אנגלי

צדפות בגריל ופטוצ'יני ברוטב חמאת אפונה אנגלי
צדפות בגריל ו פטוצ'יני עם רוטב חמאת אפונה אנגלית עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך יין, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב עגבניות פטוצ'יני חמוציות עם שרימפס וצדפות, צדפות ברוטב חמאת לימון, ו עוף בגריל עם פטוצ'יני ברוטב בזיליקום קרמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן אמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
2
שים את האפונה לתוך מחבת רוטב בינוני לכסות עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים על 2 כפיות מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים עד רך אבל עדיין ירוק בהיר, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מסננים את האפונה ולצלול אותם לאמבט הקרח כדי להפסיק לבשל. מתח. מחית את האפונה באמצעות טחנת מזון או מעבד מזון, ייתכן שיהיה עליך להוסיף כפית או מים או משהו כזה. אתה רוצה עקביות כי הוא לא דביק ולא מימי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מערבבים את השאלוט והיין במחבת רוטב לא תגובתי בינונית מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 2 כפות. מנמיכים את החום בהדרגה להקציף 1-כוס של החמאה, אחד או שניים חתיכות בכל פעם. כאשר החמאה שולבה, להסיר את הרוטב מהחום. מסננים את רוטב החמאה ומשליכים את המוצקים. החזר את הרוטב לסיר. לגרד את פירה אפונה לתוך הסיר עם רוטב חמאה ולהוסיף חצי מנטה טחון, ערבוב עד משולב באופן מלא. לכסות ולהניח בצד.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הפטוצ ' יני ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.בעוד הפסטה מבשלת גריל הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מחממים את המנגל או מחבת הגריל לגובה בינוני. לזרוק את הצדפות עם 2 כפות שמן זית בקערה קטנה עד שהם מצופים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הנח את הצדפות על הסורגים של הגריל או מחבת הגריל. הם צריכים לרחוש. אל תצטופפו בצדפות, לעבוד בקבוצות במידת הצורך. גריל אותם בצד אחד עד הצדפות לפתח סימני גריל חום זהוב, על 1 עד 2 דקות. ואז להפוך אותם פעם אחת ולהמשיך לבשל עוד דקה בערך יותר. הם בקושי מבושלים ונדירים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר מן הגריל ולאפשר להם לנוח בזמן שאתה מסיים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מסננים את הפסטה במהירות להעביר אותו לקערה גדולה. אפשר כמות קטנה של מי בישול לבוא.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיף את קורנית טחון, נשאר מנטה וחמאה שנותרה. לזרוק well.To מגישים בעדינות לחמם את רוטב האפונה על אש נמוכה ולאחר מכן כפית כמות קטנה של על 6 צלחות מחוממות או קערות רדודות. מערבלים חלק מהפסטה לצורה קומפקטית ומניחים אותה ליד הרוטב. למעלה עם 2 צדפות לצלחת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה