קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

צדפות בגריל על חצי פגז עם זנגביל Mignonnette

צדפות בגריל על חצי פגז עם זנגביל Mignonnette
צדפות בגריל על חצי פגז עם זנגביל Mignonnette דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 144 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, פסקטריאן, קטוגני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם צדפות בעלות קליפה קשה כגון קצתנקיות, חומץ אורז, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צדפות בגריל על חצי פגז עם זנגביל Mignonnette, צדפות על הצדפה עם סלסה כבושה-ג'ינג'ר, ו צדפות על חצי הקליפה עם סלסה בגריל גינה.

הוראות

1
לטאטא יחד את כל החומרים למעט מלח גס וצדפות (כדי להפוך את רוטב mignonnette).
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
צדפותצדפות
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
הכן גריל לבישול. אם משתמשים בגריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מכסים מגש גדול בשכבת 1/2 אינץ ' של מלח גס להחזיק צדפות במקום להגשה. אחיזה 1 צדפה במגבת מטבח עם " ציר " שלה פונה אליך. עובד מעל קערה כדי לתפוס כל ליקר צדפות, להחליק סכין בין 2 פגזים בנקודה מול ציר ולסובב צדפה, סכין הזזה בין פגזים, עד הסכין מגיע ציר.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
ליקרליקר
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
סכיןסכין
קערהקערה
4
חותכים דרך ציר, להיות זהיר כדי למנוע פגיעה במרכז צדפה. פגזים פתוחים, סכין מחליק לאורך החלק התחתון של פגז העליון כדי לנתק אותו מן הצדפה. משוך פגז העליון ומשליך, שמירה על צדפה בקליפה התחתונה, וסכין להחליק תחת צדפה כדי לשחרר, שמירה על כמה שיותר ליקר צדפות ככל האפשר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ליקרליקר
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
5
כאשר האש היא בינונית חם (אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 3 עד 4 שניות), להגדיר מתלה על גריל. באמצעות מלקחיים, לארגן צדפות על חצי פגז בשכבה 1 על מתלה כפית כמה משקאות שמורים עליהם. לאחר ליקר צדפות מגיע לרתיחה, לאפשר צדפות גריל, חשוף, עד רק מבושל דרך, 3 עד 4 דקות. בזהירות להעביר צדפות עם מלקחיים מגש טפטוף עם mignonnette.
מרכיבים שתצטרך
ליקרליקר
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מלקחייםמלקחיים
1
* ניתן לבשל צדפות תחת ברוילר במחבת אפייה רדודה מכוסה מלח. מטגנים 5 עד 7 סנטימטרים מהחום עד רק מבושל דרך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.