קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות5
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

צדפות בגריל עם חמאת ג'ינג'ר לימון בגט בגריל

צדפות בגריל עם חמאת ג'ינג'ר לימון בגט בגריל
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 290 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. מתאים ל-2 מנות. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך שאלוט, חמאה, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צדפות בגריל עם חמאת ג'ינג'ר לימון, צדפות מנילה בגריל עם חמאת לימון, ו צדפות ג'ינג'ר ועשב בגריל עם ברוסקטה עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן ברביקיו (חום גבוה). באמצעות מרית, תערובת חמאה, שאלוט טחון, פטרוזיליה טריה טחון, מיץ לימון טרי, זנגביל טחון, קליפת לימון מגורד דק בקערה קטנה; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. חמאת ג ' ינג ' ר לימון מורחים דק בצד אחד של כל פרוסת לחם. מסדרים צדפות בשכבה אחת במחבת אלומיניום חד פעמית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים מחבת על גריל, מכסים ברביקיו, ומבשלים רק עד צדפות פתוחות, 8 עד 10 דקות (להשליך כל צדפות שאינן נפתחות).
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
באמצעות כפית מחוררת, להעביר צדפות בגריל 2 קערות רדודות. לחם גריל עד חרוך מעט, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מוסיפים חמאת לימון-ג ' ינג ' ר למיצים במחבת; מערבבים על גריל עד מומסת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים מיצים מחבת על צדפות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מגישים עם לחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
7
למנה: קלוריות (kcal) 476.6, % קלוריות משומן 47.3, שומן (g) 25.0, שומן רווי (g) 14.1, כולסטרול (mg) 105.6, פחמימות (g) 37.4, סיבים תזונתיים (g) 1.9, סוכרים סה " כ (g) 2.1, חלבון (g) 22.7
8
בתיאבון

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.