צדפות בגריל עם מנגו פיקו דה גאלו ו חזרת צ'ילי אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל צדפות בגריל עם מנגו פיקו דה גאלו ו חזרת צ'ילי אדום. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 132 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 4 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, חזרת, מותק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: נקניקייה בגריל עם מנגו פיקו דה גאלו, דגים בגריל עם מנגו ירוק פיקו דה גאלו, ו מנגו פיקו דה גאלו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים יחד את המנגו, בצל, חלפיניו, מיץ ליים, שמן, דבש, recao או כוסברה בקערה בינונית. מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם ומערבבים לשלב.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני השימוש.
מערבבים יחד את אבקת צ 'ילי חזרת אנצ' ו בקערה קטנה. מתבלים במלח, לפי הטעם.
גריל חום גבוה. לטבול צדפות במים, כמו זה יעזור להם קיטור פתוח על הגריל.
מניחים צדפות על הגריל, סוגרים את המכסה, וגריל עד שכולם נפתחים, כ -3 עד 4 דקות. תשליך כל דבר שלא נפתח.
מניחים כף של מנגו פיקו דה גאלו על גבי כל צדפה ומעל זה עם כפית קטנה של חזרת צ ' ילי אדום.