צדפות בסגנון Escabèche
צדפות בסגנון Escabèche הוא ללא גלוטן, ו ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 28 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חומץ בלסמי, מלח, גרגיר הנחלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות בסגנון תאילנדי, צדפות, בסגנון סקמפי., ו צדפות בסגנון פורטוגזי.
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה.
הוסף צדפות למחבת; לבשל 1 דקה או עד השחמה. תסתובב ותבשל 30 שניות.
שלב חומץ הבא 4 מרכיבים (דרך פלפל), ערבוב עם מקצף.
יוצקים תערובת חומץ על צדפות. מכסים ומקררים 30 דקות, ערבוב מדי פעם. סדר 1/2 גרגר כוס על כל אחד 6 צלחות סלט.
הסר צדפות מן המרינדה עם כף מחורץ, הזמנת מרינדה. מחלקים צדפות באופן שווה בין הצלחות.
טפטוף כל מנה עם כ 1 כף מרינדה.