צדפות ברוטב שמנת שום צלוי
צדפות עם רוטב שמנת שום קלוי דורש סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 385 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטרוזיליה, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . מתכונים דומים: שרימפס וצדפות ברוטב שמנת שום, שום קלוי ורוטב שמנת Gorgonzola, ו Rigatoni עוף וגבינה עם רוטב שמנת שום קלוי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
כפית 3 כפות שמן זית על הצדדים החתוכים של ראש השום; לעטוף בחוזקה בנייר אלומיניום.
צלי בתנור שחומם מראש עד השום רך, כ -30 דקות; להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
לסחוט את שיני השום הקלוי לסיר; יוצקים את ציר העוף לסיר ולהשתמש במזלג כדי לרסק את השום לתוך המניה. מבשלים את המניה על חום גבוה עד הנוזל מצטמצם נפח בחצי, על 10 דקות. מערבבים את הקרם לתוך המניה ולהסיר מהחום; להפריש.
ממיסים את החמאה עם 1 כף שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. מתבלים בצדפות עם מלח ופלפל; צורבים בתערובת החמאה והשמן החמה עד אטום, כ -3 דקות לכל צד.
מערבבים את מיץ לימון לתוך רוטב שמנת; כפית מיד על 2 צלחות. סדר את הצדפות על הצלחות.
מקשטים עם הפטרוזיליה לשרת.