צדפות דובדבן חמוץ
אם יש לך בצק עלים, מיץ לימון, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Almejas con Tomates (צדפות עם עגבניות שרי), שמנת חמוצה עוגת קפה דובדבן - אתה יכול לעשות את זה coffeecake דובדבן במטבח שלך, והכי טוב מכל זה קל, ו ספגטי עם צדפות ועגבניות שרי קלויות איטיות.
הוראות
בסיר בגודל בינוני לשלב דובדבנים, 1/2 כוס סוכר, וניל, קינמון, זנגביל, קורנפלור, ומיץ לימון. מביאים לרתיחה ואז להפחית לרתיחה, ערבוב כל הזמן עד שהתערובת מתעבה. לאחר תערובת התעבה להסיר מן החום ולהניח בצד להתקרר לחלוטין.
מחממים התנור ל 177°. Prep את יריעות בצק עלים על משטח מקומח מעט, מגלגל אותם עד 1/4 אינץ ' עבה. באמצעות חותך עוגיות שלושה אינץ 'או כוס שתייה בקוטר 3 אינץ', לחתוך 18 סיבובים מן בצק עלים.
הניחו את הסיבובים על שני גיליונות אפייה המוכנים בנייר קלף.
מברשת סיבובים עם ביצה מוכה קלות. למתוח את הקצוות מעט של חצי צדפה כך שהם יוצרים כיס קל למילוי.
ממלאים את צד הכיס עם חצי כף לכף של מילוי דובדבנים ומקפלים את הצד השני מעל.
מברשת צמרות עם ביצה לשטוף ומפזרים סוכר שמור.
אופים במשך 8-10 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מתלה תיל. כל שאריות הבצק שנותרו ניתן לגלגל מחדש כדי לעשות סיבובים נוספים (אם כי הם לא יכולים להיות כמו הרבה בצק ולעלות כמו אצווה הראשונה)