קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

צדפות וסביצ'ה אשכוליות עם אבוקדו וצנון

צדפות וסביצ'ה אשכוליות עם אבוקדו וצנון
צדפות וסביצ'ה אשכוליות עם אבוקדו וצנון עשוי להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 522 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך עלי טימין טריים, עלי פטרוזיליה טריים, צנוניות ארוחת בוקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: סביצ'ה אבוקדו וצדפות, סקירה: ספר בישול חיך דק | סביצ'ה צלי ליים אבוקדו, ו סביצ'ה צדפה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: מנדולינה
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
1
מערבבים את כל החומרים המרינדה למעט שמן זית בבלנדר. להתמזג עד משולב היטב טפטוף לאט בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לתוך קערה ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
בקערה ערבוב לא מגיב לשלב את הצדפות, בצל ירוק, פלפלים, כוסברה, ופטרוזיליה עם המרינדה. לבשו את האבוקדו בקלילות עם כמה שאריות המרינדה. אפשר להשרות, מכוסה במקרר, במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מניחים את הירוקים על צלחת הגשה גדולה. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את סביצ ' ה ולמקם על גבי הירוקים משאיר חלק המרינדה מאחור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מניחים את האבוקדו על הירוקים. מקפלים את צנוניות פרוסות לתוך סביצ ' ה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
ירוקירוק
4
טפטוף קצת מרינדה על הצלחת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.