צדפות וסביצ'ה אשכוליות עם אבוקדו וצנון
צדפות וסביצ'ה אשכוליות עם אבוקדו וצנון עשוי להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 522 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך עלי טימין טריים, עלי פטרוזיליה טריים, צנוניות ארוחת בוקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: סביצ'ה אבוקדו וצדפות, סקירה: ספר בישול חיך דק | סביצ'ה צלי ליים אבוקדו, ו סביצ'ה צדפה.
הוראות
מערבבים את כל החומרים המרינדה למעט שמן זית בבלנדר. להתמזג עד משולב היטב טפטוף לאט בשמן זית.
בקערה ערבוב לא מגיב לשלב את הצדפות, בצל ירוק, פלפלים, כוסברה, ופטרוזיליה עם המרינדה. לבשו את האבוקדו בקלילות עם כמה שאריות המרינדה. אפשר להשרות, מכוסה במקרר, במשך 2 שעות.
מניחים את הירוקים על צלחת הגשה גדולה. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את סביצ ' ה ולמקם על גבי הירוקים משאיר חלק המרינדה מאחור.
מניחים את האבוקדו על הירוקים. מקפלים את צנוניות פרוסות לתוך סביצ ' ה.
טפטוף קצת מרינדה על הצלחת ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.