צדפות ים בגריל על צ'יפס טורטייה עם מחית אבוקדו ו Jalapeno פסטו
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 20 . מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו פלפל, אבוקדו, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: צדפות ים בגריל על צ'יפס טורטייה עם מחית אבוקדו ו Jalapeno פסטו 2, צדפות צרובות עם מחית בייקון, עגבניות ואבוקדו, ו חומוס דבש חלפיניו עם צ'יפס טורטייה שמן זית מתובל.
הוראות
1
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
צחצח צדפות משני הצדדים עם השמן ועונה עם מלח ופלפל. גריל את הצדפות עד חום זהוב מעט חרוך ופשוט מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
3
מורחים על כף מחית אבוקדו על כל שבב. למעלה פירה עם צדפה ומעל כל צדפה עם מנה של פסטו חלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
20 עד 25 עלי תרד שלמים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
4
מקשטים עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
5
שלב את כל החומרים במעבד מזון ותהליך עד בשילוב, אבל עדיין עבה. מחית עד חלקה, אם תרצה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
שלב כוסברה, חלפיניו, שום, צנוברים, מלח ופלפל במעבד מזון ולעבד עד קצוץ גס. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן ואת התהליך עד emulsified.
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.