צדפות ים בגריל על צ'יפס טורטייה עם מחית אבוקדו ו Jalapeno פסטו
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 20 . מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו פלפל, אבוקדו, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: צדפות ים בגריל על צ'יפס טורטייה עם מחית אבוקדו ו Jalapeno פסטו 2, צדפות צרובות עם מחית בייקון, עגבניות ואבוקדו, ו חומוס דבש חלפיניו עם צ'יפס טורטייה שמן זית מתובל.
הוראות
צחצח צדפות משני הצדדים עם השמן ועונה עם מלח ופלפל. גריל את הצדפות עד חום זהוב מעט חרוך ופשוט מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מורחים על כף מחית אבוקדו על כל שבב. למעלה פירה עם צדפה ומעל כל צדפה עם מנה של פסטו חלפיניו.
שלב את כל החומרים במעבד מזון ותהליך עד בשילוב, אבל עדיין עבה. מחית עד חלקה, אם תרצה.
שלב כוסברה, חלפיניו, שום, צנוברים, מלח ופלפל במעבד מזון ולעבד עד קצוץ גס. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן ואת התהליך עד emulsified.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.