צדפות ים עם פטריות ושרי
והוא יספק כ 4 מנות. אם $2.12 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות ים עם פטריות ושרי עשוי להיות מצוין ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לכם מלח, פלפל, פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו צדפות עם פולנטה, פטריות בר, שרי ופירורי לחם פטרוזיליה, צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, ו פטריות עם שום ושרי (מתכונים דומים).
הוראות
צדפות טפיחה יבש ומפזרים פלפל 1/4 כפית מלח.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל צדפות, מתהפך פעם אחת, עד השחמה היטב ופשוט מבושל דרך, 5 עד 7 דקות בסך הכל.
העברה לצלחת ומכסה באופן רופף.
חום 2 כפות חמאה במחבת על חום גבוה בינוני עד הקצף שוככת, ואז פטריות sauté, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 4 דקות.
להוסיף שאלוט ושום ו sauté, ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים שרי, חומץ, רוטב סויה, ונשאר 1/4 כפית מלח ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, 2 דקות.
חותכים הנותרים 2 כפות חמאה לחתיכות קטנות.
הסר מחבת מחום ומערבבים בחמאה עד incorporated. רוטב כפית על צדפות.