קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות מאליבו של מתיו

צדפות מאליבו של מתיו
צדפות מאליבו של מתיו דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן גשו לסופר וקנו פרמזן, מקלות תפוחי אדמה מטוגנים, חומץ יין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: צדפות מאליבו של מתיו, מאפינס תבלין גזר טבעוני דל שומן בריא של מתיו, ו שקיעת מאליבו.

הוראות

1
מחממים גריל גבוה. מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לקלף את הצדפות ולהניח בצד במקרר או על קרח, שמירה עליהם בקליפה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
בקערה קטנה, לשלב את המיונז, חומץ לבן, פרמזן, מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם, קאיין, ופלפל לבן. מערבבים לשלב, ולאחר מכן מערבבים במקלות תפוחי אדמה מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מקלות תפוחי אדמהמקלות תפוחי אדמה
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
במחבת קטנה מוסיפים את שמן הזית ומחממים על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הפלפלים ואת הבצל האדום ואת הטחון במשך 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את התרד ומאפשרים לנבול. להתאים תיבול, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
6
למעלה כל צדפה עם תערובת תרד, חלוקת באופן שווה, ולאחר מכן לעשות את אותו הדבר עם תערובת מיונז. למעלה עם havarti ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בשכבת מלח סלעים. צלי בתנור עד גבינה הוא מבעבע וצדפות הם רק התחממו דרך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעיםמלח סלעים
HavartiHavarti
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
תן מגניב מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן לשרת מיד.