קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות מאליבו של מתיו

צדפות מאליבו של מתיו
צדפות מאליבו של מתיו דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן גשו לסופר וקנו פרמזן, מקלות תפוחי אדמה מטוגנים, חומץ יין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: צדפות מאליבו של מתיו, מאפינס תבלין גזר טבעוני דל שומן בריא של מתיו, ו שקיעת מאליבו.

הוראות

1
מחממים גריל גבוה. מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
לקלף את הצדפות ולהניח בצד במקרר או על קרח, שמירה עליהם בקליפה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
3
בקערה קטנה, לשלב את המיונז, חומץ לבן, פרמזן, מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם, קאיין, ופלפל לבן. מערבבים לשלב, ולאחר מכן מערבבים במקלות תפוחי אדמה מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מקלות תפוחי אדמהמקלות תפוחי אדמה
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
במחבת קטנה מוסיפים את שמן הזית ומחממים על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הפלפלים ואת הבצל האדום ואת הטחון במשך 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את התרד ומאפשרים לנבול. להתאים תיבול, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
6
למעלה כל צדפה עם תערובת תרד, חלוקת באופן שווה, ולאחר מכן לעשות את אותו הדבר עם תערובת מיונז. למעלה עם havarti ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בשכבת מלח סלעים. צלי בתנור עד גבינה הוא מבעבע וצדפות הם רק התחממו דרך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעיםמלח סלעים
HavartiHavarti
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
תן מגניב מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן לשרת מיד.