צדפות מטוגנות בשמן עמוק עם רוקט ורוטב עגבניות
צדפות מטוגנות בשמן עמוק עם רוקט ורוטב עגבניות הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך מים, ביצה לבן, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות מטוגנות עמוקות, ירקות עם צדפות מטוגנות ורוטב חמאה, ו צדפות מטוגנות ברוטב עגבניות-Remoulade (מתכונים דומים).
הוראות
פתח את הצדפות ולנקות את הפגזים או לשאול מוכר הדגים שלך לעשות את זה בשבילך. כדי להפוך את הבלילה, לטאטא את הקמח עם המים הקרים ולקפל את הביצה בקשיחות לבן 1 כף שמן זית. כדי להפוך את הרוטב, להשתין את העגבניות בבלנדר עם חזרת, שום וחומץ.
מוסיפים את רוטב הפלפל החריף ומתבלים במלח ופלפל. לצבוט את הכמויות של רוטב פלפל חריף וחומץ כדי tast e אתה רוצה שזה יהיה חם ומריח. להעביר את התערובת דרך מסננת בסדר כדי להסיר כל סיביות עבות. זה ייתן לך רוטב חלק ונחמד. בדוק את התיבול.
מחממים את שמן הירקות במטגן שמן עמוק עד 350 מעלות F (180 מעלות C) ומטגנים את הארוגולה בקבוצות קטנות במשך כ -25 שניות עד נחמד ופריך.
להסיר ולהניח על כמה נייר מטבח. זרוק כל צדפה לתוך הבלילה, ולאחר מכן להסיר עם כפית ומטגנים במשך כ 2 דקות עד פריך וזהב.
מגישים כל צדפה בשריון שלה על טיל מטוגן קטן, טפטף עם רוטב עגבניות חמצמץ.
מניחים את הקונכיות על קרח סדוק או על מצע של מלח ים גס.