קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות מטוגנות בשמן עמוק עם רוקט ורוטב עגבניות

צדפות מטוגנות בשמן עמוק עם רוקט ורוטב עגבניות
צדפות מטוגנות בשמן עמוק עם רוקט ורוטב עגבניות הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך מים, ביצה לבן, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות מטוגנות עמוקות, ירקות עם צדפות מטוגנות ורוטב חמאה, ו צדפות מטוגנות ברוטב עגבניות-Remoulade (מתכונים דומים).

הוראות

1
פתח את הצדפות ולנקות את הפגזים או לשאול מוכר הדגים שלך לעשות את זה בשבילך. כדי להפוך את הבלילה, לטאטא את הקמח עם המים הקרים ולקפל את הביצה בקשיחות לבן 1 כף שמן זית. כדי להפוך את הרוטב, להשתין את העגבניות בבלנדר עם חזרת, שום וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מוסיפים את רוטב הפלפל החריף ומתבלים במלח ופלפל. לצבוט את הכמויות של רוטב פלפל חריף וחומץ כדי tast e אתה רוצה שזה יהיה חם ומריח. להעביר את התערובת דרך מסננת בסדר כדי להסיר כל סיביות עבות. זה ייתן לך רוטב חלק ונחמד. בדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מחממים את שמן הירקות במטגן שמן עמוק עד 350 מעלות F (180 מעלות C) ומטגנים את הארוגולה בקבוצות קטנות במשך כ -25 שניות עד נחמד ופריך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
4
להסיר ולהניח על כמה נייר מטבח. זרוק כל צדפה לתוך הבלילה, ולאחר מכן להסיר עם כפית ומטגנים במשך כ 2 דקות עד פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
5
מגישים כל צדפה בשריון שלה על טיל מטוגן קטן, טפטף עם רוטב עגבניות חמצמץ.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1
מניחים את הקונכיות על קרח סדוק או על מצע של מלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט