קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות מטוגנות עם צנון שמנת וסלט מלפפון

צדפות מטוגנות עם צנון שמנת וסלט מלפפון
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי שמיר, פלפל, חלב חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט צנון ומלפפון, מלפפון וסלט צנון, ו מלפפון וסלט צנון.

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב את המיונז עם יוגורט, חלב חמאה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
2
לטאטא את השום מחית, זרעי חרדל, פלפל שחור סדוק זרעי שמיר עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
3
להקציף בשמן זרעי הגפן.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבצל האדום פרוס, פלחי צנון ופרוסות מלפפון העונה היטב עם מלח. מכסים את הסלט ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
5
שים את הקמח, ביצים ופנקו ב 3 קערות רדודות ומתבלים כל אחד עם מלח ופלפל שחור טחון. מקציפים קלות את הביצים. ללטף את הצדפות יבש עם מגבות נייר. לדלות אותם קלות בקמח, לטבול אותם בביצים ולאחר מכן panko, לחיצה קלה כדי לעזור פירורים לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים את הצדפות בפירורי לחם לתבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
7
במחבת גדולה, מחממים את שמן הקנולה עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, מטגנים את הצדפות על חום גבוה, פונה פעם אחת, עד הציפוי הוא פריך וזהוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
להעביר מגבות נייר לניקוז. מתבלים את הצדפות במלח.
מרכיבים שתצטרך
9
מסדרים את הצדפות המטוגנות על מגש וכפית את צנון שמנת סלט מלפפון בצד.
מרכיבים שתצטרך
10
מקשטים עם גרגיר הנחלים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור, סדוק בצפיפותפלפל שחור, סדוק בצפיפות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1מלפפון ללא זרעים-קלופים, חצוי, זרע פרוס דקמלפפון ללא זרעים-קלופים, חצוי, זרע פרוס דק0חתיכות טופי הית' ברזרעי שמיר, סדוק גסזרעי שמיר, סדוק גס2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1שן שום, פירהשן שום, פירה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו24צדפות, shuckedצדפות, shucked5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרpanko (סוג יפני של פירור לחם)panko (סוג יפני של פירור לחם)591 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט יווני רגיליוגורט יווני רגיל1חבורה קטנהצנוניות, לחתוך 1/4 אינץ ' פלחיצנוניות, לחתוך 1/4 אינץ ' פלחי1קטןבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק8שרימפס וורידיםמלחמלח1חבורה קטנהגרגיר הנחלים, גבעולים עבים מושלכיםגרגיר הנחלים, גבעולים עבים מושלכים1חתיכות טופי הית' ברזרעי חרדל צהוב, סדוק בגסותזרעי חרדל צהוב, סדוק בגסות