צדפות מתובל & פאייה חזיר
צדפות מתובל & פאייה חזיר יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 709 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 13 אוהדים. אם יש לך פפריקה, רגל חזיר, מניות ירקות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה נהדר. נסו פאייה מאכלי ים אנדלוסית חריף, עוף פיקנטי צ'וריסו פאייה, ו לינגוויני עם רוטב צדפות חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חצי משמן הזית במחבת פאייה או במחבת גדולה. עצה בשר חזיר ומבשלים כ 5 דקות עד השחמה קלה, אבל לא מבושל דרך.
הסר מהמחבת, ולאחר מכן להפריש על צלחת.
יוצקים את שמן הזית הנותר לתוך המחבת, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל, שום וצ ' וריסו. מבשלים כ 5 דקות עד הבצל הוא מתרכך ואת צ ' וריסו מתחיל לפריך ולתת את השמן שלה.
מוסיפים את האורז והפפריקה למחבת, ואז מערבבים במשך 1-2 דקות עד שכל גרגרי האורז מצופים היטב. יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 1 יום מראש ומאוחסן במקרר.
יוצקים את העגבניות וכל מיצים לתוך המחבת יחד עם חזיר 900ml של מניית הירקות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ואז לתת לו בעדינות להתבשל במשך כ 20 דקות עד האורז הוא כמעט רך.
מניחים את התרד במסננת, ואז לשפוך על קומקום של מים רותחים כך העלים הם רק נבולים. מסדרים את עלי התרד במחבת יחד עם הצדפות.
יוצקים על מלאי ירקות 100ml הנותרים, ואז לבשל עוד 10 דקות. בשלב זה הצדפות היו אמורות להיפתח (להיפטר מכל מה שלא היה) והאורז צריך להיות רך.