צדפות עוף עם מורלים וירקות האביב
צדפות עוף עם מורל וירקות האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור אביב. אם יש לכם אספרגוס, שרי, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 56%. נסו צדפות עוף עם מורלים וירקות האביב, פנה עם מורלים וירקות האביב, ו ארוחת ערב הערב: תבשיל עוף עם מורל, פול, ותפוחי אדמה באביב (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מרק עוף ושרי לרתיחה בסיר קטן; מוסיפים מורלים.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מסננים פטריות במסננת בדולח מעל קערה, השריית נוזל שומר. לשטוף פטריות; לנקז.
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מערבבים קמח ואבקת פורצ ' יני בצלחת רדודה. לדלות עוף בתערובת קמח. ממיסים חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 1 דקה בכל צד או עד הזהב.
מוסיפים פטריות השריית נוזל ואספרגוס למחבת; לבשל עד הנוזל מצטמצם 1/4 כוס (כ 5 דקות).
מוסיפים עוף, אפונה, ואת שאר החומרים למחבת; לבשל 5 דקות או עד רוטב מתעבה.