צדפות עם מנגו ואבוקדו דורש סביב 41 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 89 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך עטיפות wonton, שמן canolan, חלב קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: צדפות עם ויניגרט מנגו, צדפות מנגו חריפות, ו צדפות צלויות מעל מוג'ו מנגו.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר בינוני, להביא 2 כוסות שמן קנולה ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
באמצעות חותך ביסקוויטים 2 1/2 אינץ', לחתוך את המרכז של כל עטיפת וונטון. מטגנים את wontons בקבוצות קטנות עד שהם חומים ופריכים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
4
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר ומתבלים כל אחד עם קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
מחממים את 3 כפות הנותרים שמן קנולה במחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה. ללטף את הצדפות להתייבש עם מגבת נייר ומתבלים בשני הצדדים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. לצרוב את הצדפות במחבת במשך 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בקערה בינונית, לשלב מנגו חתוך ואבוקדו. בקערה קטנה יותר, מקציפים יחד את חלב הקוקוס, הרוטב החריף ומיץ הליים, ומתאמים את התיבול במלח ופלפל שחור, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
למרקם חלק וניתן למריחה
1 פלפל ארבול מיובש
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
יוצקים חצי מתערובת חלב הקוקוס על המנגו והאבוקדו וזורקים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 פלפל ארבול מיובש
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
8
כדי להרכיב, לשים 1 כף של תערובת מנגו ואבוקדו על וונטון מטוגן. למעלה עם צדפה צרובה ולסיים עם טפטוף של רוטב קוקוס. חזור עם שאר החומרים ולהעביר מגש הגשה.
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.