צדפות עם מנגו ואבוקדו
צדפות עם מנגו ואבוקדו דורש סביב 41 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 89 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך עטיפות wonton, שמן canolan, חלב קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: צדפות עם ויניגרט מנגו, צדפות מנגו חריפות, ו צדפות צלויות מעל מוג'ו מנגו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר בינוני, להביא 2 כוסות שמן קנולה ל 350 מעלות F.
באמצעות חותך ביסקוויטים 2 1/2 אינץ', לחתוך את המרכז של כל עטיפת וונטון. מטגנים את wontons בקבוצות קטנות עד שהם חומים ופריכים, על 2 דקות.
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר ומתבלים כל אחד עם קצת מלח.
מחממים את 3 כפות הנותרים שמן קנולה במחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה. ללטף את הצדפות להתייבש עם מגבת נייר ומתבלים בשני הצדדים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. לצרוב את הצדפות במחבת במשך 3 דקות לכל צד.
בקערה בינונית, לשלב מנגו חתוך ואבוקדו. בקערה קטנה יותר, מקציפים יחד את חלב הקוקוס, הרוטב החריף ומיץ הליים, ומתאמים את התיבול במלח ופלפל שחור, לפי הטעם.
יוצקים חצי מתערובת חלב הקוקוס על המנגו והאבוקדו וזורקים בעדינות למעיל.
כדי להרכיב, לשים 1 כף של תערובת מנגו ואבוקדו על וונטון מטוגן. למעלה עם צדפה צרובה ולסיים עם טפטוף של רוטב קוקוס. חזור עם שאר החומרים ולהעביר מגש הגשה.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.