קושיקשה
מוכן ב41 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות עם מנגו ואבוקדו

צדפות עם מנגו ואבוקדו
צדפות עם מנגו ואבוקדו דורש סביב 41 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 89 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך עטיפות wonton, שמן canolan, חלב קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: צדפות עם ויניגרט מנגו, צדפות מנגו חריפות, ו צדפות צלויות מעל מוג'ו מנגו.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר בינוני, להביא 2 כוסות שמן קנולה ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
באמצעות חותך ביסקוויטים 2 1/2 אינץ', לחתוך את המרכז של כל עטיפת וונטון. מטגנים את wontons בקבוצות קטנות עד שהם חומים ופריכים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
4
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר ומתבלים כל אחד עם קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מחממים את 3 כפות הנותרים שמן קנולה במחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה. ללטף את הצדפות להתייבש עם מגבת נייר ומתבלים בשני הצדדים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. לצרוב את הצדפות במחבת במשך 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בקערה בינונית, לשלב מנגו חתוך ואבוקדו. בקערה קטנה יותר, מקציפים יחד את חלב הקוקוס, הרוטב החריף ומיץ הליים, ומתאמים את התיבול במלח ופלפל שחור, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים חצי מתערובת חלב הקוקוס על המנגו והאבוקדו וזורקים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
8
כדי להרכיב, לשים 1 כף של תערובת מנגו ואבוקדו על וונטון מטוגן. למעלה עם צדפה צרובה ולסיים עם טפטוף של רוטב קוקוס. חזור עם שאר החומרים ולהעביר מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.