אם יש לכם בצל, שמנת כבדה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . זה מושלם עבור סתיו. נסו מרק צדפות / מרק צדפות מיסו, מרק עגבניות ואורז, ו מרק אורז עוף עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן, להביא 1 כוס מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז
3
בסיר גדול או סיר, מטגנים את הבצל והשום בחמאה עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
סיר
4
מוסיפים צדפות, תירס, מיץ לימון ורוטב עגבניות. מתבלים עם בזיליקום טרי ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים בכוס המים שנותרה ולתת למרק להתבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב עגבניות
בזיליקום טרי
מיץ לימון
צדפות
מים
תירס
מרק
5
הסר מהחום ומערבבים את השמנת הכבדה ואורז מבושל עד מעורבב היטב.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.