קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

צדפות עם פטריות ורוטב ויסקי

צדפות עם פטריות ורוטב ויסקי
צדפות עם פטריות ורוטב ויסקי נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פטריות, חמאה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: צדפות עגל ברוטב ויסקי אירי, צדפות עם פטריות ברוטב יין לבן, ו צדפות מוקפצות ברוטב פטריות ותרד.

הוראות

1
לזרוק את הפטריות עם מיץ לימון. במחבת, להמיס 1 כף של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פטריותפטריות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהם מתחילים חום, כ 2 דקות. להפחית את החום עד מתון ומבשלים עד הפטריות הם השחמה עמוקה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
3
העברה לצלחת גדולה.
4
הוסף 1 כף של החמאה למחבת ולהמיס על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הצדפות למחבת בשכבה זוגית ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים את הצדפות ללא הפרעה עד שהם מתחילים חום ומיצים מסוימים הם exuded, על 2 דקות. מערבבים בקצרה, ולאחר מכן להעביר את הצדפות וכל מיצים שהצטברו לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
6
הוסף את כף 1/2 הנותרים של חמאה ואת הבצל הירוק למחבת. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיף את הוויסקי בזהירות להצית אותו עם התאמה ארוכה. כאשר הלהבות לדעוך, להוסיף את השמנת, פטריות וכל מיצים מן הצדפות. מבשלים את הרוטב עד מופחת מעט.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
צדפותצדפות
וויסקי.וויסקי.
קרםקרם
רוטברוטב
8
מוסיפים את הצדפות לרוטב, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צדפותצדפות
רוטברוטב

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.