צדפות עם פסטה זעפרן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 502 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא צדפות, בצל, מיץ צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קישואים וזעפרן וישיסואז עם צדפות, צדפות במרק זעפרן-טרגון, ו צדפות צרובות על אורז זעפרן חריף.
הוראות
1
מבשלים בצל ושום ב 2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני-גבוה 3 דקות או עד רך, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים מיץ צדפות ו-3 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; מבשלים 15 דקות או עד מופחת 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.